Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Just Married (DVD)

14. oktober 2003 af Jacob M. Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Just Married (DVD) billede

To unge er lige blevet forelsket, og bliver selvfølgelig gift. Bryllupsrejsen bliver bare ikke lige som forventet.

Tom Leezak (Ashton Kutcher) og Sarah McNerney (Brittany Murphy) har lige mødt hinanden. De er sindssygt forelskede, og trodser alle venner og familie ved at blive gift, kort tid efter. Alt er fryd og gammen indtil de skal på bryllupsrejse. Denne går til Europa og her går det galt. Allerede i flyet begynder Tom og Sarah og skændtes. De prøver dog desperat at gøre det til den perfekte ”honeymoon”, men dette er dog svært når alt går som det ikke skal, de brænder et hotel ned, sidder fast i en snedrive og sådanne katastrofer sker for dem gennem hele rejsen.

Da de kommer hjem er især Sarahs familie ikke så begejstret, de havde håbet på en anden type til deres datter. Derfor tror både Tom og Sarah at det er forbi, selvom de stadig er vilde med hinanden. Derfor kæmper især Tom en kamp for at få lov at snakke med Sarah, men hendes snobbede og rige familie sætter gang på gang en stopper for det.

Dette er i store træk hvad Just Married handler om. Jeg havde ikke særligt store forventninger til denne film, specielt fordi de romantiske komedier ikke plejer at være min foretrukne genre. Dette gjorde nok jeg morede mig en del mere end jeg havde troet. Selvom størstedelen af filmen er sukkersød og romantisk, har den også sine sjove øjeblikke. Der er faktisk en del sjove scener, som leder tankerne hen på noget i retning af Vild Med Mary, dog uden at nå disse højder. Humoren virker til tider dog lidt for kunstig, men det er ikke noget som ødelægger filmen.

Ashton Kutcher og Brittany Murphy er perfekte som det forelskede par, da de under optagelserne faktisk kom sammen i virkeligheden. Dette gør at deres skuespil nogle gange slår gnister, og at de virker oprigtig vilde med hinanden. De andre roller er ikke nogen man husker, det skulle da lige være Toms bøvede kammerat som faktisk er ret sjov.

Det største irritationsmoment i filmen er Christophe Becks xylofon musik. Jeg tog mig selv i under filmen, at være tæt på at trykke på mute knappen. Udover denne ”musik” er der en del popnumre, som fungere udmærket til filmens tema.

Ektramateriale:

Det er ikke meget ekstramateriale der er at finde på en DVD anno 2003. Der kan bydes på: Kommentarspor med instruktøren, Ashton Kutcher og Brittany Murphy – To featuretter – Slettede scener – Trailer.

Det meste er af en ret dårlig kvalitet. Den ene featurette er fra Comedy Central og er med en selvfed nar, som ligger i en stor seng og snakker med de to hovedpersoner. Dette er noget nær det mest underlige jeg længe har set. Den anden featurette er ikke andet end meget korte interview som er blandet med klip fra filmen. De slettede scener er heller ikke helt oppe at ringe, men hvis man higer efter mere kan man da få lidt der. Traileren bør man holde sig langt væk fra, da den faktisk indeholder alle de sjove indslag i filmen.

Det eneste interessante er kommentarsporet, som er det eneste som kan give en mere info om filmens produktion og så videre.
Karakter: 2/6

Konklusion:

Filmen har bestem sine gode øjeblikke. Man ligger ikke flad af grin, men sidder mere og smiler lidt for sig selv. Handlingen er alt for tynd, som i alle andre film af denne type. Men hvis man trænger til en om lidt kærlighed blandet med en gang humor, kan den anbefales.

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Just Married
Original Titel: Just Married
Premieredato: 14. oktober 2003
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Christian Kane
Spilletid: 91 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, SF-film, 2003
Genre: Humor
Link: http://www.justmarriedmovie.com
Ashton Kutcher og Brittany Murphy som det forelskede par
Ashton Kutcher og Brittany Murphy som det forelskede par
Deres bryllupsrejse går dog ikke helt...
Deres bryllupsrejse går dog ikke helt...
...som de forventede
...som de forventede


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...