Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Thor: Love And T...
Thor: Love And Thunder billede

Alle For Fire


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Kaj og Andrea 6.

13. april 2006 af Henrik Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kaj og Andrea 6. billede

Kaj og Andrea er tilbage i topform og på den 6. DVd med de to elskelige dyr, bliver der talt om alt fra elefanter,over snabelvand og til karlas nye frisure som Andrea syntes minder om en støttepermant

Kaj og Andrea mødes i nye afsnit til nye oplevelser med nye legekammerater. Denne DVD indeholder 2 afsnit af den nye omgang med det berømte makkerpar.

“Kaj og Andrea mødes igen”

Der er lagt op til fest. Kaj har fødselsdag, men han er bare sur over larmen fra vennerne, der er i gang med at forberede noget. Kaj har nemlig glemt, at det er hans fødselsdag. Andrea flyver forstyrrende rundt i sin helikopter og Karla har rengørings vanvid. Det er helt umuligt for den meget trætte frø at få bare en lille lur.
Men lige pludselig står de der alle sammen og synger og har pakker med, og Andrea kommer forbi i sin helikopter og drysser konfetti ned over fødselsdags - frøen.
Det hele ender trods alt med at den trætte kaj får en fantastisk fødselsdag, med popcorn og alt hvad den grønne fyr har ønsket sig.

Sange:
“Jeg hedder Ole – Karla – Kaj” og
“Den lille soldat”.

Bonussang:
"Kajs sørap".

“Kaj og Andrea leger elefant”

Kaj roder og leger udklædning med hans falske skæg. Han er slet ikke interesseret i at rydde op. Det er Andrea til gengæld og hun vil gerne have at Kaj hjælper til, men han vil hellere slappe af og hygge med sine popcorn.
Pludselig ringer det på døren. Det er Karla der kommer forbi. Hun har fået sig en ny frisure og har en ny maskine med. Det er en lille gul støvsuger og Andrea syntes den ligner en elefant. Andrea og Karla beslutter sig for at drille Kaj og med støvsuger elefanten suger de hans popcorn op og kilder ham til han triller rundt af grin.
Ny kommer der post. Det er et brev fra Kajs fætter, der gerne vil høre hvorfor elefanter har så lange næser. Det ved Karla, og fortæller malerisk om alle de ting en elefant kan. Kaj kommer pludselig i tanke om at han er verdensmester i elefanter og viser en film hvor han træner elefanter i cirkus.
Ole kommer også forbi og han har sit maveklaver med, bedre kendt som en trækharmonika. Sammen med Andrea spiller han Andreas sang, og de synger Jeg gik mig over sø og land.


Sange:

“Andreas sang”,
“Hej med dig – jeg hedder Kaj”,
“Jeg gik mig over sø og land”.

Kaj og Andrea er en af de børneserier der altid har holdt vand. Lige fra de glade 70’erer og ind i det nye årtusinde har den lille papegøje med den fine fjerpragt og den skingre skrappe dulle stemme, og den karismatisk, syngende og andemads elskende frø, underholdt både store og små. Det er altid en fornøjelse at værre sammen med de to og de nye værter Karla og Ole spillet af henholdsvis Christine Skou ( alle elsker Debbie ) og Ole Kibsgaard ( Shu-bi-dua ), er også fine, og levende i deres roller.
Det gode ved serien er at den ikke ser ned til sin målgruppe. Den rammer lige i plet med en underholdende blanding af lærerige informationer, morsomme episoder og lidt falden på halen komedie. En fin og afbalanceret blanding hvor selv de mindste kan være med, og hvis man som voksen giver sig tid til at kigge med, så vil man hurtig opdage, at der i dialogen tit og ofte er indsat små finurligheder og vendinger der som små skjulte guldkorn er rette imod et mere voksent publikum.
Personligt er jeg lige så underholdt som min søn på 4, når der er Kaj og Andrea i fjernsynet og derfor er det en ren og skær fornøjelse at kunne købe serien på DVD, så den bare kan nydes igen og igen.

Lydformat: Dolby Digital 2.0 (Dansk)

Billedformat: 1.33:1 Fullscreen 4:3

Undertekster: Dansk for hørehæmmede

Filmen er venligst udlånt af Nordisk Film.

Titel: Kaj og Andrea 6
Original Titel: Kaj og Andrea 6
Premieredato: 4. april 2006
Instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll, Kjeld Nørgaard.
Skuespillere: Lisbet Djernæs, Ole Kibsgaard, Kjeld Nørgaard, Christine Skou, Hanne Willumsen, Iben Wurbs.
Spilletid: 53 min.
Selskab: Nordisk film, DR. 2005.
Genre: Familie
Link: http://www.dr.dk

banner
Overskrift Højre Block
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
PlaygroundKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...