Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Krummerne. Alt på spil.

19. februar 2015 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Krummerne. Alt på spil. billede

Krummerne er tilbage, og hører man til målgruppen, og derved ikke stiller de store krav til filmmediet, er det helt i top. Men hvis man som voksen tager de kritiske briller på, får man meget hurtigt øje på en spinkel film.

Krumme der også går under det borgerlige navn Mads Krumborg, har virkelig brug for en ny cykel. Naboskolen har nemlig udfordret til et stort væddeløb, som han gerne vil deltage i. Men en cykel koster en del penge, og det er ikke dem familien Krumborg har flest af. Krummes far gør det heller ikke nemmere, da han vælger at opsige sit arbejde og bruge alt sin tid på en opfindelse, der vil ændre verden. 2 svindlere kommer på sporet af opfindelsen. Hele familien må endnu engang stå sammen for at redde dagen, og i særdeleshed deres fremtid.

Barbara Topsøe-Rothenborg der har instrueret Krummerne. Alt på spil, spillede selv rollen som Krummes store kærlighed Yrsa, i de første Krummefilm. Nu slutter hun ringen ved at instruerer dette nye kapitel i den familievenlige og elskelige filmserie. Barbara er ikke kun kendt for sin rolle som Yrsa. I 1988 spillede hun sammen med Jesper Christensen i Tv-serien Nanna, hvor hun charmede sig ind i alles hjerter som hele Danmarks Nanna.

Bøgerne som ligger til inspiration for filmene om Krumme er skrevet af Thøger Birkeland, og indtil videre er der lavet 5 film, hvor den første havde premiere i 1990. Endvidere blev der i 1996 også lavet julekalenderen Krummes Jul.

Hvis man tager de store kritiker briller på er denne nye film om Krumme og hans skøre familie en tyndbenet filur. Dog ikke så uudholdelig som den uendelige Far til fire serie, men desværre ret tæt på. Barbara Topsøe Rothenborg har dog fint styr på universet, og de nye skuespillere gør hvad de kan i den letbenede historie. Flere jokes er ganske platte, men tilhører man målgruppen, er jeg sikker på, at det hele er ganske underholdende. Så hvis der skal filmatiseres endnu en historie i Krumme sagaen, ville det være oplagt, at gøre det med samme instruktør og cast. Måske de rammer bedre plet i 2. hug.

Krummerne. Alt på spil kan roligt ses sammen med børnene, og hvis søvnen kommer over en, kan man jo altid snuppe sig en lur, imens ungerne hygger sig.

Ekstramateriale.

Der er intet ekstramateriale på denne DVD udgivelse.

Filmen kan ses i sit oprindelige format, og lyden kan nydes i Dansk Dolby Digital 5.1.

Krummerne. Alt på spil er venligst stillet til rådighed af Disney.

Titel: Krummerne. Alt på spil.
Original Titel: Krummerne. Alt på spil.
Premieredato: 19. februar 2015
Instruktør: Barbara Topsøe-Rothenborg.
Skuespillere: Victor Stoltenberg, Martine Hjejle, Lisbeth Wulff, Henning Valin, Frederik Meldal Nørgaard.
Spilletid: 77 min.
Selskab: 2014
Genre: Familiebanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...