Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Lego DC Comics Super Heroes: The Flash

29. april 2018 af Teddy Tofte

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Lego DC Comics Super Heroes: The Flash billede

En fin lille historie om Lynet for hele familien.

I dette Lego-animerede eventyr har vi Batman og resten af Justice League-holdet, som forsøger at stoppe Jokeren, inden han invaderer hele Metropolis. Idet heltene kæmper mod skurken, er Lynet ikke til stede det meste af tiden. Det undrer alle heltene sig over. Lynet vågner op i sin seng og indser, at han er sent på den og springer derfor straks ud i aktion.

På sin vej til Metropolis, bliver han distraheret af andre skurke, inklusiv Kaptajn Kold og Kaptajn Boomerang. Da Jokeren bliver stoppet, bliver Lynet konfronteret af Anti-Lynet (Reverse Flash). De to begynder en række af jagter, som er skyld i, at Lynet genoplever den samme dag igen og igen. Idet Anti-Lynet tvinger Lynet til at komme ud af sin sikkerhedszone og nå sine yderste grænser, forårsager han andre problemer, som er skyld i, at Anti-Lynet bliver en helt. Lynet får derfor brug for alt den hjælp, han kan få, og søger mod Doctor Fate og Zatanna, som skal hjælpe ham med at stoppe den farlige skurk.

En ret sjov bihistorie er den lille superhelt, Atomet, som forsøger at hjælpe Lynet som en meget lille skabning, samtidig med at han skal vende tilbage til Justice League-holdet i sin lille form. Det giver hele filmen lidt mere at bide i. Anti-Lynets plan giver også mening og har store konsekvenser for alle heltene.

Den her film er først og fremmest en Lego-historie. Så der vil uden tvivl dukke nogle Lego-baserede vittigheder op. Det her er en sjov film, som både kan appellere til børn og voksne med de spøgefulde øjeblikke. Filmen vil uden tvivl tiltale børn mere end voksne, men hvis du er lidt af en DC Comics-fan, vil humoren få dig til at trække en smule på smilebåndet. Plus filmen har også utroligt meget hjerte og er visuelt appellerende. Det hjælper også, at skurkens plan ikke er for sukkersød, men konsekvenserne rammer hårdt vores helte.

Blu-Ray: En flot demonstration af blu-ray’ens muligheder. Med den rette maskine og det rette fjernsyn, springer farverne dig i øjnene og giver dig en rigtig god lyd. Jeg siger ikke, at det er det mest fantastiske, jeg nogensinde har oplevet, men det er virkelig en flot blu-ray-udgivelse.

Ekstramateriale: Trailers. 1 stjerne for dette.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Lego DC Comics Super Heroes: The Flash
Original Titel: Lego DC Comics Super Heroes: The Flash
Premieredato: 22. marts 2018
Instruktør: Ethan Spaulding
Skuespillere: Phil Lamarr, Khary Payton, Dwight Schultz, Tom Kenny, Grey Delisle, Kevin Michael Richardson, James Arnold Taylor, Nolan North, Kate Micucci, Troy Baker, Eric Bauza, / K, An /
Spilletid: 78 min.
Selskab: Warner Bros., Lego, 2018
Genre: Familie , Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtreKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...