Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Marley and me

2. september 2009 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Marley and me billede

Livet sammen med en hund

John og Jenny Grogan elsker hinanden. De fejrer deres bryllupsdag, og begynder at se fremad. Jenny er i gang med en flyvende karriere som journalist, men ønsker sig mest af alt et barn. John derimod, der også er journalist, er ikke helt tilfreds med sin karriere – han vil helst arbejde som nyhedsjournalist og være med der hvor det sker. For at få Jenny væk fra børnedrømmene forærer han hende en hund. Hunden, en uartig retriever ved navn Marley, kommer til at følge parret de næste mange år. Efterhånden kommer der alligevel et barn til, og efterhånden et par stykker mere, og Jenny bliver nødt til at opgive sit job, og John står nu som eneforsørger af en betragtelig familie. Han bliver derfor nødt til at opgive sin drøm om at blive reporter og påtager sig et job som klummeskriver. Vi følger familien gennem adskillige år, og Marleys hundeliv bliver et spejl på John og Jennys op- og nedture.

Umiddelbart virker Marley and me som en sødsupperomantisk dramakomedie, der er ren metervare, men heldigvis, har filmen meget at byde på. Jennifer Aniston og Owen Wilson spiller begge solidt og sympatisk, og formår at bevare en herlig kemi mellem de to hovedpersoner. Hunden Marley har faktisk kun en birolle, men det giver historien liv at parrets liv spejles i hunden. Hvordan den ukueligt tager imod både kærlighed og vrede fra de to, men alligevel på en eller anden måde binder dem sammen.
Selv om fortællingen er ret banal, er det en formidling af noget helt og aldeles dagligdags, der er vedkommende. De fleste kan forholde sig til at have en umulig familie, men også til den betingelsesløse kærlighed, man kan få fra et kæledyr.
Marley and me er instrueret af David Frankel, der også instruerede the Devil wears Prada og desuden har instrueret flere afsnit af Sex and the City. Han formår at fortælle en historie på en nærværende og gennemført facon, således at selv de mest kedelige ting alligevel får mening.

Marley and me er ikke udelukkende en chickflick, men nok en film, som alle der er eller har været i et parforhold vil få noget ud af at se. Den er varm, sjov og vedkommende.

SF/Fox.

Titel: Marley and me
Original Titel: Marley and me
Premieredato: 18. august 2009
Instruktør: David Frankel
Skuespillere: Owen Wilson, Jennifer Aniston
Spilletid: 111 min.
Selskab: 20th century Fox, Sf film, 2009
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...