Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

M*A*S*H - Sæson 8

30. april 2007 af Søren Falgaard

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

M*A*S*H - Sæson 8 billede

I ottende sæson af M*A*S*H fortsætter det gakkede liv i hospitalslejren i Korea. Historierne er stadigvæk interessante og sjove, selvom seriesuppen her i ottende afsnit har kogt i mange år

Lejrlivet går sin gang i alle tiders serie M*A*SH, hvor vi her i ottende sæson må sige farvel til en af seriens standhaftige personer, den lille Radar, der sendes hjem. Ellers er der de sædvanlige små forviklinger, hvor Hawkeye og Hunnicut laver jokes med overklasseløget Winchester. Desuden kæmper enheden med at transvestitten Klinger skal overtage Radars kontortjans.

Midt i alle de logistiske problemer, maveonde og utallige antal sårede som enheden behandler, behandles vi som seere af den galgenhumoristiske jargon, som især følger i fodsporene på Hawkeye og Hunnicut.

Endnu engang giver næsten hvert eneste afsnit en simpel historie, der kan ses alene, mens serien naturligvis først vinder, når vi kender personerne indgående. Her i ottende sæson er der som sædvanligt afsnit, der fokuserer på forskellige personer i lejren. Her er historien om den patriotiske Hot Lips, der pludselig bliver anklaget for kommunistiske sympatier p.g.a. en gammel kæreste. Her er historien om Winchester, der er blevet gift under en druktur, han ikke kan huske. Fælles for alle historierne er, at problemerne klares via små finurlige påfund, der fejer vanviddet til side – og i godhedens navn viser os at kærlighed og fornuft er vejen ud af det militære kaos og dens medfølgende koldhed.

Man lugter næsten den dårlige mad fra messeteltet, smager den hjemmebryggede alt for stærke alkohol fra ”sumpen” og føler stærke sympatier for læger og sygeplejersker, der kæmper med deres egne problemer og med at hjælpe under dårlige forhold.

Igen balancerer serien fint rundt, så vi i nogle afsnit får en stor del alvor og krigskritik, mens andre af sit comafsnittene bare behandler en række menneskers absurde hverdag.

Som de forrige sæsoner af M*A*S*H er det værd at anbefale at købe DVDen, der indeholder mange timers intelligent underholdning. DVDmenuerne er som på de forrige sæsonudgivelser ganske godt lavet, og hvert enkelt afsnit har et sjovt eller sigende stillfotomenubillede, som man klikker sig videre fra. Boksen indeholder således 3 DVDer med 8 – 9 afsnit hver. Alt i alt bliver det til 24 afsnit, som man kan få nogle weekender eller aftentimer til at gå med.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: M*A*S*H - Sæson 8
Original Titel: M*A*S*H - Sæson 8
Premieredato: 17. april 2007
Instruktør: Alan Alda mfl.
Skuespillere: Alan Alda, Loretta Swit, Jamie Farr, William Christopher, Mike Farrell, Harry Morgan, Gary Burghoff, David Ogden Stiers, Larry Linville
Spilletid: 600 min.
Selskab: 20th Centery Fox (1979-80)
Genre: Humor
Link: http://www.imdb.com



banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...