Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Men in Black 3

1. oktober 2012 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Så skal der genoprettes orden i universet og sættes rumvæsener på plads. Den tredje film om mændene i sort holder standarden og er stadig god underholdning.

Den første Men in Black film så dagens lys i 1997, den anden fulgte fem år senere i 2002, og nu har vi så fået den tredje i rækken.
Præmissen er ganske enkelt den, at vi slet ikke er alene i universet, og at Jorden naturligvis har haft besøg af fremmede væsener i umindelige tider. Nogle bor her endda og færdes blandt menneskene, men det kan den almindelige borger selvfølgelig ikke kapere. Derfor har vi mændene i sort, der tager sig af al den ballade, der opstår i kølvandet på de mange rumturister. De har sorte jakkesæt , sorte slips, kører i sorte biler og har solbriller på. Den første film havde frasen ”Protecting the Earth from the Scum of the Universe” som undertitel, og det gælder stadig.
Tommy Lee Jones og Will Smith har stadig hovedrollerne. Det er fire år siden, vi sidst har set Will Smith i en film, men de næste par år byder på flere fortsættelser fra hans side: I, Robot 2, Hancock 2 og Bad Boys 3 er i støbeskeen. Tommy Lee Jones har ikke holdt sommerferie, vi så ham sidst i Captain America, og kan senere i år glæde os til at se ham i Lincoln.
Det umage par er kernen til hele film-seriens succes. Lee Jones er den gnavne agent K, der ikke orker sin hurtigtsnakkede partner Agent J, der i Will Smiths skikkelse er den perfekte modpol til al den indebrændte vrede og surhed.
Denne gang er den endnu et rummonster, der skal have nogle tæsk. Boris er et ondsindet bæst, der er sluppet ud af fængslet. I sin tid var det K, der kostede ham en arm, og nu er han ude på hævn. Planen involverer en tidsrejse og ødelæggelse af Jorden, og det er naturligvis op til de to agenter, at sætte en stopper for det hele.
Selv om filmen har en lidt sløj start, der lægger op til en plat og uudholdelig film, så kan man roligt overleve de første ti minutter, og så ellers få sig en klassisk actionkomedie, der helt holder stilen fra de øvrige Men in Black. Den er underholdende uden at være plat og der er fuld fart på action og effekter. Desuden er historien rigtig velkomponeret med nogle fine twists. Tilbage i 1969 møder agent J den unge agent K, der til forskel fra sin fremtidige version er et anderledes positivt menneske. Han spilles af Josh Brolin, der er intet mindre end perfekt til rollen, og vidste man ikke bedre, skulle man faktisk tro, at de var i familie han og Tomme Lee Jones.
MIB 3 er ikke noget mesterværk, langt fra, men den fungerer på alle de planer, en film i dens genre skal. Kemien mellem de to hovedroller er ikke væk, men den holder dialogen levende og giver filmen et ekstra løft. Holder man af MIB-filmene, bliver man bestemt ikke skuffet, men kan roligt kaste sig over nummer tre. Om der kommer en firer, skal være uvist, men det er da ikke utænkeligt, at der kommer en om en ti års tid.
Der er en del ekstramateriale, blandt andet kan man se MIB-filmenes udvikling gennem tiden, skyde rumvæsener med fjernbetjeningen og se et gag-reel, der dog hører til blandt de kedelige.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Sony

Titel: Men in Black 3
Original Titel: Men in Black 3
Premieredato: 25. september 2012
Instruktør: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson
Spilletid: 106 min.
Selskab: Sony, 2012
Genre: Action , Humor


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...