Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Men Så Kom Polly

16. september 2004 af Ole Jessen Hansen

2 stjerner Skriv en kommentar

Men Så Kom Polly billede

Ben Stiller og Jennifer Aniston prøver at være sjove i denne ”there is something about Mary” look-a-like. Desværre lykkes det ikke...

Reuben Feffer (Ben Stiller) og Lisa (Debra Messing) er smask forelskede og netop blevet gift. De holder deres bryllupsferie på en tropisk ø, hvor en venlig dykkerinstruktør Claude (Hank Azira) tilbyder de to nygifte et dykkerkursus. Reuben afslår, da han ikke er meget til både og vand (Han arbejder som risiko konsulent i et forsikringsfirma) Da Reuben senere på dagen vender tilbage til båden, er Claude i fuld gang med at ”privat instruktion” af Lisa. Hun er på den korte tid blevet smask forelsket i Claude, og Reuben forlader øen og Lisa i skam.

Vel hjemme, støder Reuben ind i Polly Prince (Jennifer Aniston), som er en gammel skolekammerat. Han beslutter sig for at lære Polly at kende, og hendes meget anderledes livstil. Han forelsker sig i hende, men hvad gør man, når man ikke har meget tilfælles, end kærligheden...?


Instruktøren John Hamburg og Ben Stiller er ikke helt ukendte for hinanden. Det var og John Hamburg der skrev og instruerede ”Meet the parents”, som Ben Stiller spillede hovedrollen i.
Det var en ok komedie, som kunne få en til at trække lidt på smilebåndet. Desværre kan man ikke sige det samme, om Along came Polly.

Det er meget kort sagt ikke morsom. Selvom jeg har oplevet både Ben Stiller og ikke mindst Jennifer Aniston , som sjove skuespillere, så lykkes samspillet ikke i denne film. Historien er fjollet, og hænger ikke sammen. Jeg kan ikke rigtigt finde ud af, hvad det er instruktøren vil fortælle os.

Det eneste der kan få mig til at give filmen to stjerner, er Phillip Seymour Hoffman som spiller rollen som en tidligere teenskuespiller, som har haft 1 succes i sit liv, og som stadig lever på minderne på den popularitet han havde engang. Samt Hank Azira, der giver den som dykkerinstruktøren Claude. Debra Missing (Grace i Will og Grace) skal nok øve sig lidt i rollen som Grace, før hun hopper ud i flere film. (Men det skal siges, at jeg ELSKER hende som Grace i samme serie.

Ekstra materiale:

Muligvis er der noget ekstra materiale til denne film, men jeg har muligvis fået en dårlig udgave, for jeg kunne intet få frem... Så her er ingen stjerner for det.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Along came Polly
Original Titel: Along came Polly
Premieredato: 15. november 2004
Instruktør: John Hamburg
Skuespillere: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Debra Missing, Phillip Seymour Hoffman, Hank Azira
Spilletid: 91 min.
Selskab: Jersey films, Universal Pictures,2004
Genre: Humor
Ben og Jennifer
Ben og Jennifer
Debra og Hank
Debra og Hank
Philip S. Hoffman
Philip S. Hoffman


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...