Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Metallica: The Videos 1989-2004

7. december 2006 af Maria Moni

3 stjerner Skriv en kommentar

Metallica: The Videos 1989-2004 billede

For første gang er alle Metallicas musikvideoer blevet samlet på en dvd, men det er så også alt man får, hvis man investerer i denne anonyme udgivelse.

Det er meget vigtigt for mig at understrege, at det udelukkende er dvd’ens format og indhold, som jeg omtaler i denne anmeldelse og ikke kvaliteten af Metallicas hårdtslående og formidable musik.

Dvd’ens titel er meget passende Metallica: The Videos 1989-2004, for det er lige præcis, det du får, hverken mere eller mindre. Dog har man lige for god ordens skyld smidt lidt ekstramateriale ned i godteposen, for at tilfredsstille de mest sultne fans.

Dvd’en indeholder musikvideoerne fra … And Justice For All, Metallica, Load, Reload, Garage, Inc. S&M, M:I-2 Soundtrack og St. Anger. Det mest interessante ved dvd’en, er at man får en mulighed for at se, hvordan Metallicas musikvideoer har udviklet sig fra at være sammenklippede billeder fra Metallicas koncerter til at være ren lyrik (Until It Sleeps, 1996) og historier med seriøse budskaber (Turn the Page, 1998)

Dvd’en fungerer, efter min mening, som en opsamlingscd i billedformat. Den starter med musikvideoen til ”One” (1989) og forsætter i kronologisk rækkefølge op til ”Some Kind Of Monster” (2004) uden afbrydelser eller indklippede interviews med bandet. Personligt var jeg meget skuffet over, at man ikke havde valgt at medtage kommentarer, interviews eller andre features om bandet, som kunne belyse deres udvikling fra spirende metalband til succesfulde verdensstjerner.

For mig, var mødet med ” Metallica: The Videos 1989-2004 en blandet fornøjelse. Jeg nød musikken i fulde drag, men følte ikke den store begejstring over selve dvd’en eller dens udformning. I udgangspunktet var jeg på nippet til kun at give den to stjerner, men pga. af den uovertrufne musik og de flotte videoer (fra Load og fremad) ender den samlede vurdering på tre stjerner. Dvd’en er udelukkende adresseret til folk, som ønsker at se eller gense Metallicas samlede musikvideoer uden nogen form for kommentar eller baggrundsoplysninger om det fantastiske band.

Ekstramateriale
Introduction
One (Jammin’ Version)
The Unforgiven (Theatrical Version)
Metallica: Some kind of Monster (Film Trailer)

Ekstramateriale var ligeledes meget skuffende. Introduction består af et sort/hvidt interview med Lars Ulrich, hvor han fortæller om baggrunden for musikvideoen ”One”. Desuden gøres der reklame for bandets film ”Some kind of Monster”, der kan opfattes som et hint til de seer, der gerne vil vide mere om bandet. Ekstramaterialet var lige så anonymt, som selve dvd’en, derfor bliver det kun til en stjerne ud af seks mulige.

Lyden er gengivet i Dolby Sound 2.0, Dolby Surround Sound 5.1 og PCM Stereo.

DVDen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Music Danmark.

Titel: The Videos 1989-2004
Original Titel: The Videos 1989-2004
Premieredato: 4. december 2006
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...