Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Minisekterne 2.

19. marts 2008 af Henrik Andersen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Minisekterne 2. billede

Endnu en omgang skæve historier fra insekternes vilde lille verden. Her er intet som det umiddelbart ser ud. Fantastisk og yderst charmerende serie for hele familien.

Minisekterne er blevet vist på dansk DR Tv i forbindelse med morgenunderholdning for de mindste. Der har de været et stort trækplaster, så det er kærkomment at de små historier nu er udkommet på 2 DVD’er.

På denne 2. DVD i serien findes der 11 små film af hvor cirka 5 minutters længde.

En Doven Bi.
Et Vindstød.
Sengetid.
Billernes Møg Kamp.
Chikadernes Sang.
Mariehønerne.
Problemer Ved Floden.
En Sær Snegl.
En Kålorms Drøm.
Hestefluen.
Zeppelineren.

I denne omgang møder vi den dovne bi der snorker imens de andre bier arbejde ri marken. Den gider ikke mosle rundt med de andre bier, derfor flyver den til en blomsterhandel hvor den kan få bedre arbejdsro. En strid vind hærger, og de små fluer har det hårdt. De bliver smasket op af alting, og er man uheldig ender man i edderkoppens spin. Heldigvis har edderkoppen også svært ved at bevæge sig i vinden. Mariehønen er træt, men lige meget hvor den sætter sig for at sove, irritere de støjende cikader dens søvn. Det er i øvrigt klart at mariehønen er træt, den har nemlig travlt med at drille de andre insekter. I hele 2 afsnit ser vi dens lumske gerninger. Først er det de stolte guldsmede det går ud over, og siden hen er det igen spyfluerne der står for skud. Med denne gang har de allieret sig med en kæmpe stor Hesteflue. Edderkoppen bliver endnu engang uforskyldt blandet ind i affæren. Møgbillerne har det heller ikke nemt. De kæmper en evig kamp om at trille af sted med den største møg-kugle. Imens skal en flok myrer krydse en dyb afgrund. Det bliver en stører udfordring end først beregnet, men heldigvis har føreren en plan. For hvad vil der ske hvis man laver en papirsflyver af et stykke avispapir? En historie a la den om den Grimme ælling gentager sig da en larve vokser op hos en sneglefamilie. Et andet sted i naturen drømmer en kålorm om at kunne flyve, og udfører luft akrobatik med de guldsmede som den ser så meget op til. Den langbenede edderkop oplever sit livs mareridt da den strander højt oppe i luften på en lyserød ballon. Nu er gode råd dyre, men selv på så farlige steder kan nye venskaber opstå.

Denne 2. DVD i serien opretholder den gode stil fra den foregående. De små historier er stadigvæk lige charmerende og humoren sidder lige i skabet. Den enkle stil tilsat de fine pointer munder ud i en perfekt timing der aldrig skuffer.

De dejlige og underfundige små film har vundet mange priser på deres vej, og deres blanding imellem naturoptagelser og computeranimeret tegnefilm rammer lige i plet.

Alle mennesker har haft oplevelse med de insekter man møder uden i haven, og derfor bliver det ekstra sjovt at se den skæve vinkel de små historier tager på de forskellige insekter. Det er forrygende underholdning for alle aldersklasser.

Der er ingen dialog i de små film. Historierne bliver fortalt ved hjælp af de forskellige insekters handlinger. Dette virker godt, og samtidig gør det at alle kan være med, også selvom man ikke kan sproget eller læse helt endnu.

Minisekterne kan varmt anbefales som en times pusterum, hvis man skal have genopladet sine grine ressourcer i den travle hverdag. Man kan ikke andet end at blive i godt humør af disse små filmperler. Efter man har set de små historier om insekterne, vil ens syn på de små væsner for altid være ændret. Næste gang undertegnede ser en Mariehøne, vil jeg helt sikkert tænke på hvor stor en drillepind den er, og inderligt håbe på at jeg ikke bliver dens næste offer.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Minisektene 2.
Original Titel: Minuscule 2.
Premieredato: 5. februar 2008
Instruktør: Thomas Szabo.
Skuespillere: Div, Insekter.
Spilletid: 60 min.
Selskab: Futurikon. 2007.
Genre: Familie



banner
Overskrift Højre Block
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...