Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Undtagelsen
Undtagelsen billede

Fremad
Proxima
I Still Believe
The Call Of The ...
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Miss Bala

9. maj 2019 af Sofie Svane

5 stjerner Skriv en kommentar

Miss Bala billede

Veldrejet action-thriller med smæk for skillingen fra start til slut.

Gloria (Gina Rodriguez) rejser fra LA for at besøge sin bedste veninde Suzu (Cristina Rodlo) i Tijuana i Mexico, hvor hun skal hjælpe Suzu med at vinde en lokal skønhedskonkurrence. For at skabe kontakter tager de sammen til opvarmningsfest på en cool natklub. Det bliver skæbnesvangert for dem begge, da klubben efter få øjeblikke flænses af salver fra automatvåben, og Suzu forsvinder i kaosset. Gloria søger hjælp hos det lokale politi men løber panden mod en mur, og snart står hun overfor Lino (Ismael Cruz Córdova), der beder om en tjeneste til gengæld for hjælp til at finde Suzu.

Det bliver startskuddet i en krig for overlevelse, hvor Gloria modvilligt kommer til at spille en central rolle og tvinges til at stå ansigt til ansigt med sine grænser for, hvad hun er villig til at gøre for at overleve, hvor intet er hvad det ser ud til. Efterhånden som Gloria finder uventede evner til at handle rationelt i ekstreme situationer, udvikler den helt almindelige kvinde sig til en heroiske og ekstraordinær overlever i en krig med udviskede grænser.

Miss Bala er instrueret af Catherine Hardwicke (Twilight) efter manuskript af Gareth Dunnet-Alcocer og har Gina Rodriguez i hovedrollen som Gloria.

Det er et fantastisk valg til hovedrollen, hvor Rodrigues tilfører Gloria en naturlig og troværdig sejhed, som hun finder frem til gennem svære valg, når ikke kun hun selv, men også dem hun holder af, trues på livet.

Lino er spillet af Ismael Cruz Córdova, der elegant gør Lino både charmerende og skræmmende, og formår at skifte mellem de to på et splitsekund. Det er virkelig stærkt, og man holdes som publikum i både spænding og uro for, hvad det skal føres til.
Kemien mellem de to er nemlig stærk, og man mærker tydeligt deres voksende samhørighed, der opstår da Gloria redder Linos liv i en ildkamp, og de finder fælles identitet i deres kulturelle bagrund og hurtige beslutninger i et spil for overlevelse.

Det er en velklippet film i højt tempo med god historieudvikling og overraskelser undervejs. Det fænger og man er opslugt de små 2 timer filmen varer.

Alt i alt er Miss Bala en veldrejet action-thriller, der leverer præcis det den lover: smæk for skillingen fra start til slut, tilpas mange plottvists, god cinematografi og velkommen karakterudvikling. Den får de varmeste anbefalinger herfra og en ekstra stjerne for Gina Rodriguez, der virkelig leverer i denne rolle.

Titel: Miss Bala
Original Titel: Miss Bala
Premieredato: 9. maj 2019
Instruktør: Catherine Hardwicke
Skuespillere: Gina Rodriguez, Ismael Cruz Córdova, Cristina Rodlo, Anthony Mackie, Matt Lauria, Richardo Abarca, Damián Alcázar.
Spilletid: 104 min.
Selskab: UIP
Genre: Action , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
The Lighthouse
Little Joe
The Outpost
Bølle på eventyr
Livets Bedste År
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...