Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Movie 43

1. oktober 2013 af Kristian Jensen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Movie 43 billede

Hollywoodstjerner i skamløs komedie…

Det er mig en gåde hvordan det er lykkedes for producenterne af ”Movie 43” at overtale respekterede navne som Hugh Jackman, Kate Winslet, Naomi Watts og Richard Gere til at medvirke i denne helt igennem rædselsfulde komedie. Men det er ikke desto mindre tilfældet, og resultatet kan netop nu findes på de danske DVD hylder.

”Movie 43” er en antologifilm, hvor flere forskellige segmenter kædes sammen til en sammenhængende film. Sammenhængende er dog i ”Movie 43’s” tilfælde et ganske misvisende ord.
Historien omhandler en falleret manuskriptforfatter (Dennis Quaid), der desperat forsøger at sælge en filmide til chefen for et filmstudie (Greg Kinnear). Forfatteren, der tydeligvis er på dybt vand, genfortæller sine lettere forstyrrede ideer til studiechefen, mens vi som publikum får syn for sagen da scenerne bliver udspillet for øjnene af os.

Åbningsscenen er et glimrende eksempel på det humoristiske niveau vi befinder os på i ”Movie 43”. Hugh Jackman og Kate Winslet spiller et par, der skal mødes til en blind date. Hun er en succesfuld smuk karrierekvinde. Han er en elegant gentleman med penge på lommen. De to mødes på en restaurant til en hyggelig aften. ”Hvorfor er den mand stadig single?” spørger Winslets karakter sig selv i en tidligere scene. Svaret kommer, da Jackmans karakter fjerner sit halstørklæde i restaurantens garderobe. Sagen af den, at Hugh Jackmans karakter har et særligt vedhæng på sin hals – nærmere bestemt, har Jackmans karakter et sæt vældig store testikler hængende på sin hals. De næste 5 – 10 minutter af scenen omhandler Kate Winslets (forståelige) forbløffelse, samt Hugh Jackmans bestræbelser på at dyppe hals-nosserne i så mange væsker (suppe, vand osv.) som overhovedet muligt. Af andre perler kan jeg nævne Halle Berry, der laver guacamole med sit ene bryst og Gerard Butler som særdeles aggressiv irsk nisse.

”Movie 43” er spækket med platheder af laveste karakter. Det hele handler om kropslige væsker af forskellig art, kønsdele, bryster og bar røv. Der går cirka 5 minutter af filmen, før mæthedspunktet er nået, og kedsomheden indtræffer, og resten af filmens 90 minutter føles som en perlerække af gentagelser.

Der er dog enkelte episoder, hvor det er ganske svært ikke at trække på smilebåndet. Især episoden "Super Hero Speed Dating", hvor en kærlighedssøgende Robin (Justin Long), får uønsket hjælp af Batman (Jason Sudeikis) i forbindelse med et dating arrangement. Humoren er aldeles grovkornet, men fungerer alene fordi der ikke fokuseres på kropslig humor i stil med den indledningsvis nævnte testikel-på-hals scene.

Men desværre, er der meget langt mellem snapsene i ”Movie 43”, og filmen forbliver en humoristisk fuser. Muligvis vil et yngre og mere pubertært publikum finde ”Movie 43” ’herre grineren’, men jeg vil dog forbeholde mig retten til at være en sur gammel mand, og kalde ”Movie 43” for en omgang ligegyldig prutte-humor, der heldigvis hurtig er glemt.

Der er intet ekstramateriale til ”Movie 43”

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Movie 43
Original Titel: Movie 43
Premieredato: 1. august 2013
Instruktør: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, Will Graham, James Gunn, Brett Ratner, Jonathan van Tulleken
Skuespillere: Dennis Quaid, Greg Kinnear, Hugh Jackman, Kate Winslet, Liev Schreiber, Naomi Watts, Anna Faris, Richard Gere, Kate Bosworth, Justin Long, Jason Sudeikis, Halle Berry
Spilletid: 90 min.
Selskab: Relativity Media 2013 / Nordisk Film 2013
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...