Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier
Another Kind Of ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Marco Effekten
Marco Effekten billede

Free Guy
Jungle Cruise


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

My Super Ex-Girlfriend

6. oktober 2006 af Maj Ibsen

1 stjerner Skriv en kommentar

My Super Ex-Girlfriend billede

En stor skuffelse fra Ivan Reitman, som desværre bliver større filmen igennem.

Ivan Reitman er tilbage med en ny komedie, desværre lever den ikke op til hans tidligere film, som ellers har budt på humor på højt plan. Ivan Reitman er blandt andet kendt for at have instrueret Ghostbusters, Ghostbusters II, Kindergarden Cop, Beethoven, Space Jam, Road Trip m.fl. Så komdiefilm må ellers siges at være hans speciale.

Når man tager et hurtigt kig på rollelisten, bliver der også lagt op til en god film. Med Uma Thurman i hovedrollen som G-girl og Luke Wilson som Matt, så forventer man lidt mere end en plat, overspillet komedie. Uma Thurman slog for alvor igennem, da Quentin Tarantino brugte hende i rollen som Mia Wallace i Pulp Fiction. Hun blev efterfølgende nomineret til en oscar, for sin fantastiske skuespils præstation i denne film. Senere har hun blandt andet spillet med i Batman og Robin, Les Miserables, Paycheck, Kill Bill vol. I og II og Be Cool. Luke Wilson er blandt andet kendt for en stor birolle i det to Charlies Angles film og i de to Legally Blonde-film.

My Super Ex-Girlfriend handler om den lettere kiksede Matt, som ikke har det største held med damerne. Hans gode ven Vaughn (spillet af Rainn Wilson) er altid parat med gode råd til hvad Matt skal gøre, på trods af at han ikke selv har det store held med damerne. Det er også Vaughn, der opfordre Matt til at tage kontakt til Jenny (G-girl) i metroen. Matt tror han har fundet den perfekte kæreste, men med tiden bliver Jenny mere og mere underlig. Dette er forståeligt nok set ude fra, da Jenny samtidig skal passe sit job som superheltinden G-girl.

En dag afslører Jenny sin hemmelighed overfor Matt, og det hele giver lige pludselig mere mening. Selvom det virker sejt at være kæreste med en superheltinde, så bliver Jennys jalousi for meget for Matt. Samtidig med er Matt begyndt at få følelser for sin lækre arbejdskollega Hannah (spillet af Anna Faris).

Resten af filmen handler om hvordan Matt forsøger at slå op med Jenny og hvordan han forsøger at tackle hendes kæmpe temperament, som ikke er helt ufarligt. Som enhver anden superhelt, har G-girl også en ærkefjende, nemlig hendes ungdomskæreste Barry, som nu går under navnet Professor Bedlam (spillet af Eddie Izzard). Matt slår sig sammen med Bedlam i et forsøg på at bekæmpe Jennys superkræfter.

Filmen ligger nogenlunde ud, på trods af at skuespillet virker noget stift og kunstigt. Handlingen er meget slap og føler ikke noget tilhørsforhold for karaktererne. Gennem filmen bliver der kastet flere og flere bolde i luften, som virker utrolig overdrevet, for til sidst at blive alt alt for meget. Hvis man et øjeblik tager sig selv i at tænke, kan det blive værre, så bliver man desværre negativt overrasket, for det bliver værre, hele filmen igennem, indtil det til sidst er direkte pinligt.

Der er dog en scene, som får en til at trække på smilebåndet. Det er scenen hvor G-girl forsøger at hævne sig på Matt og hans nye kæreste Hannah ved at kaste en haj ind igennem deres vindue. Hajen er lavet utrolig virkelighedstro og skuespillet virker for engang skyld i filmen, overbevisende.

Alt i alt en stor skuffelse, hvor det mest af alt virker som om, at ingen gang skuespillerne tror på historien.

Titel: My Super Ex-Girlfriend
Original Titel: My Super Ex-Girlfriend
Premieredato: 6. oktober 2006
Instruktør: Ivan Reitman
Skuespillere: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Rainn Wilson, Eddie Izzard
Spilletid: 95 min.
Selskab: Fox film
Genre: Humor
Link: http://www.mysuperexgirlfriend.com

banner
Overskrift Højre Block
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...
Dr. Death (C More)
Succession - Sæs...
The Guilty (Netf...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...