Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

NCIS: Los Angeles The Sixth Season

19. marts 2016 af Carsten Skov

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

NCIS: Los Angeles The Sixth Season billede

Når en TV-serie begynder noget, der bedst kan betegnes som knopskydning, må man som seer være naturligt skeptisk. Efter denne 6. sæson af NCIS: Los Angeles må man imidlertid sige, at der fortsat er saft og kraft til at holde dampen oppe.

Jeg må blankt indrømme, at den 12. sæson af den oprindelige NCIS-serie virker noget træg. Et persongalleri, der virker fastgroet. Plots, der ikke trækker mere på tålmodighed end på egen originalitet. Disse omstændigheder er ikke indtruffet endnu i den spinoff, der foregår i Los Angeles. Det skyldes flere ting.

For det første virker persongalleriet trods ligheden i karakterer med den oprindelige serie mere levedygtigt. De farce-/komedieagtige karaktertræk er lagt lidt til side. For det andet er handlingen betydeligt mere action-præget og spændingen er efter min ringe mening mere intens … hvorved jeg bestemt er opmærksom på den overhængende risiko for at få hardcore-fans på nakken.

I centrum for Los Angeles-teamet står agenterne Callen og Hanna, spillet af hhv. Chris O’Donnell og LL Cool J. Omkring dem finder man Barrett Foa i rollen som computernørden Eric Beale, Daniela Ruah som den seje Junior Field agent Blye og ikke mindst Eric Christian Olsen som den til tider lidt vel fjollede men dog fokuserede Marty Deeks. Omkring teamet finder man Miguel Ferrer som dets leder, Owen Granger. En tilpas hård negl, der – surprise, surprise – har hjertet på rette plads, når situationen kræver det.

Endelig bør Linda Hunt i rollen som den operative chef – med til tider stærkt udfordrede relationer til de politiske kredse i Washington. Hvad hun som skuespiller mangler i fysisk fylde – hun er knap halvanden meter høj – kompenserer hun så rigeligt for i en cool dialog med masser tør humor, så selv nok så aggressive medlemmer af kongressen må give efter for hendes … ’charme’.

Sæsonen fortsætter, hvor en cliffhanger afsluttede 5. sæson. Callen og Hanna er fanget i en undervandsbåd, bemandet med terrorister på selvmordsmission. Opgaven bliver selvfølgelig løst, blot for at sende Callen og Hanna på jagt efter gerningsmanden til mordet på ekstern entreprenør, som har arbejdet for flåden. Straks derefter går jagten ind på den person fra Hettys fortid, som trods Berlinmurens fald fortsat ihærdigt forsøger at komme hende til livs. En fin lille gæsteoptræden af Jürgen Prochnow som tidligere tysk spion.

Vi finder også John Heard i rollen som leder kongressens undersøgelseskommission, Michael Thomas, en politiker, som har sat sig for at afsætte Hetty som Hetty, fordi hun angiveligt unødigt har udsat soldater for fare på en mission i Afghanistan. Hetty snor sig imidlertid også ud af dén knibe.

”NCIS: Los Angeles” er nok glat produceret og effektivt filmet action, men handlingen bliver aldrig rigtig spændende, farlig og/eller uhyggelig. På den måde er handlingen og perspektivet i den åh så politisk korrekt, så serien glider fint ind i udbuddet af mainstream primetime-underholdning – og dét er faktisk slet ikke så ringe endda.

En del episoder er ledsaget af fraklippede scener. I hovedsagen bliver det blot understreget, hvorfor de blev klippet fra. Ekstramaterialet omfatter dog også bag-kameraet-dokumentarfilm og udlægning af den politiske kontekst for serien. Nice to have - ikke need to have.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: NCIS: Los Angeles The Sixth Season
Original Titel: NCIS: Los Angeles The Sixth Season
Premieredato: 19. marts 2016
Instruktør: Tony Wharmby, Terrence O’Hara, Dennis Smith
Skuespillere: Chris O’Donnell, Daniela Ruah, Barrett Foa, Linda Hunt, LL Cool J, Eric Christian Olsen
Spilletid: 987 min.
Selskab: Shane Brennan Productions, CBS Television Studios, Belisarius Productions
Genre: Action , Drama
Link: http://www.cbs.com/shows/ncis_los_angeles/


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...