Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

No Time To Die

30. september 2021 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

No Time To Die billede

Daniel Craig takker af i rollen som den ikoniske 007-agent med et ordentligt actionbrag.

James Bond filmene har været længe undervejs, og har levet af deres individuelle historier og ikoniske skuespillere til den berømte agent. Da Daniel Craig kom ombord, valgte produktionerne at skabe et mere sammenhængende univers. Dette skete med et actionbrag tilbage i 2006, hvor ”Casino Royale” for alvor rebootede hele James Bond- universet. Nu er det så tid til at sige farvel til Daniel Craig, som har formået at gøre rollen helt til sin egen.

James Bond ( Daniel Craig) har forladt sin tjeneste og tilbringer nu tiden på Jamaica. Fortiden indhenter ham dog, og strakt må Bond træde tilbage i sin position som aktiv agent. Missionen omhandler denne gang en kidnappet forsker, Valdo Obruchev ( David Dencik) men missionen viser sig at være større end forventet, hvor den mystiske skurk, Safin ( Rami Malek) er bevæbnet med en ny og farlig teknologi.

Daniel Craig takker af på fineste manér som James Bond. Han har spillet rollen i over 16 år og har formået at skabe en moderne og solid version af den elskede agent. Også i denne film får hans actionevner vist sig, og de fleste vil finde ham yderst underholdende. Rami Malek ses som den nyeste Bond-skurk, og selvom Malek er en rigtig dygtig skuespiller, er Safin nok ikke den mest spændende tilføjelse til universet. Hans motiver er tøvende, men Malek gør hvad han kan for at give rollen liv. Især i de ikoniske dybe, samtalesekvenser, hvor både James Bond og psykiateren, Madeleine Swann får smag på Safins ondskab.

Historien er sådan set meget simpel og formår på ingen måde at være original. Der er forsøgt at skabe en mere civil og familieorienteret James Bond, som nok ikke kommer til at falde i alles smag. For hvordan kan en womanizing- dræber agent nogensinde slå sig ned? Det viser sig også at være vanskeligere end forventet. Plottet i filmen lever ikke op til de andre fortællinger, men actionssekvenserne er fortsat underholdende og vil tilfredsstille alle James Bond-fans. Der er dog plads til lidt humor, og igen ses Ben Whisaw i rollen som Q, hvilket giver filmen et dynamisk sammenspil imellem dens karakterer. Også den nyeste agent Nomi er et friskt, og så skal vi heller ikke glemme vores egen David Dencik, som brillerer i rollen som gal, russisks videnskabsmand.

”No Time To Die” er det afsluttende kapitel for Daniel Craig, som for alvor bragte den ikoniske agent tilbage. Der er action, kærlighed og intensitet, som vil tilfredsstille de fleste James Bond-fans. Filmen lever muligvis ikke op dens unikke plot, som vi kender fra tidligere film, men underholdningen er fortsat solid.

Titel: No Time To Die
Original Titel: No Time To Die
Premieredato: 30. september 2021
Instruktør: Cary Joji Fukunaga
Skuespillere: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes
Spilletid: 163 min.
Selskab: Metro-Goldwyn-Mayer, SF Studios, 2021
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...