Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ocean's Thirteen

21. oktober 2007 af Kristian Jensen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ocean's Thirteen billede

Amerikas svar på Olsenbanden er tilbage i en forrygende treer…

Da Vegas-bagmanden Willy Bank (Al Pacino) snyder Danny Oceans (George Clooney) gode ven Reuben (Elliott Gould) i forbindelse med åbningen af Banks nye hotel og kasino, The Bank, er det op til Ocean og hans trofaste hold af svindlere, at få hævn over den forræderiske forretningsmand.
Sammen med Rusty (Brad Pitt), Linus (Matt Damon) og alle de andre, planlægger Ocean et storstilet fupnummer, hvis eneste formål er at ramme Willy Bank de,r hvor det gør allermest ondt, nemlig hans pengepung. Planen involverer alt lige fra et kunstigt skabt jordskælv til en sagesløs og ganske uskyldig hotelanmelder.

Da den første film med George Clooney i rollen som storsvindleren Danny Ocean udkom i 2001, var den samlede anmelderskare enig om, at her var noget helt særligt inden for komediegenren. Filmen var bygget op omkring et livligt manuskript, med kække replikker og one-liners pakket ind i flotte billeder og godt skuespil. Trioen bestående af George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon har siden stået som midtpunktet i denne fremragende filmserie. Når man ser filmene bliver det syngende klart, at de tre skuespillere hygger sig gevaldigt sammen. Deres energiske skuespil sidder lige i øjet, og det er umanerligt svært at holde latteren tilbage når først løjerne begynder.
Historien i ”Ocean’s Thirteen” er fuldstændig overdrevet og 110 % urealistisk. Alligevel ender man med at sluge historien råt, da skuespillet er så festligt og vanvittigt morsomt.
Al Pacino leverer en glimrende filmskurk i rollen som den beregnende Willy Bank, der lægger sig ud med Danny Ocean. Pacino spiller overraskende afdæmpet uden de klassiske råbescener, der efterhånden er blevet Pacinos varemærke.
Instruktøren Steven Soderbergh sidder igen bag rattet og styrer slagets gang. Soderbergh viser endnu engang sit talent for at få det maksimale ud af et minimalt manuskript. Det der umiddelbart kunne virke som endnu en ordinær kupfilm, udvikler sig i stedet til en højhumorristisk knaldperle af en film. Det er tydeligt, at filmene om Danny Ocean er et rent hyggeprojekt for Soderbergh.
På trods af, at filmen er næsten to timer lang, kedede jeg mig ikke et sekund i selskab med Danny Ocean. Filmen er godt instrueret, manuskriptet er velskrevet og skuespillet sidder lige i øjet.

Ekstramateriale
Ekstramaterialet til Oceans Thirteen består af en række fraklippede scener, der ikke bringer noget nyt til historien, og en lille film hvor producenten Jerry Weintraub viser rundt på hotel-kulissen, der indgår i filmen. Man finder også den 22 minutter lange dokumentarfilm ”Vegas: An Opulent Illusion” Der gennemgår historien bag de mange hoteller i Las Vegas. Den lille film er ret interessant, og er bestemt med til at hive kvaliteten på ekstramaterialet et nøk opad.
3 stjerner til ekstramaterialet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:Warner Home Video.

Titel: Ocean's Thirteen
Original Titel: Ocean's Thirteen
Premieredato: 9. oktober 2007
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: George Clooney, Brad Pitt, Al Pacino, Matt Damon, Don Chealdle, Andy Garcia, Eddie Jemison, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Carl Reiner, Elliott Gould
Spilletid: 117 min.
Selskab: Warner Brothers 2007/Warner Home Video 2007
Genre: Action
Link: http://www.oceans13.com

banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...