Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Odds 777

25. juni 2007 af Henrik Østergaard

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Odds 777 billede

Klassisk dansk lystspil med den tids største stjerne, den voluminøse Liva Weel, som det dominerende omdrejningspunkt på godt og ondt.

Da den gøve køkkenpige Hansy Hansen (Liva Weel) vinder 500 kroner på travbanen, tager hun på sommerferie på et fashionabelt nordsjællandsk badehotel og indskriver sig som velhavende konsulinde. Her møder hun enkemanden, godsejer Rosén, der forelsker sig hovedkulds i hende, og hun i ham. Men hvad han ikke ved er, at den smukke og rige kvinde i virkeligheden blot er en fattig køkkenpige. Og for at gøre forviklingerne endnu større, så er Roséns datter blevet forelsket i en ung journalist, der optræder som tjener på hotellet. Snart slipper pengene også op for Hansy. Hun må derfor vende hjem igen fra ferien, men fyres fra sit køkkenjob og havner som sangerinde på Bakken. Vi følger nu kampen for at få endnu en travhest redet til sejren i derbyet, afsløre skumle skurkes svindlerier og vinde godsejerens hjerte, så det hele naturligvis kan ende lykkeligt.

Taget i betragtning at dette er en film fra en tid, hvor dansk film kun få år forinden var gået over til lyd, med flere svære tekniske problemer til følge, virker ”Odds 777” overordentlig vellavet og frisk, der får stumfilmen til at synes mile væk.

Dette er ikke mindst takket være den voluminøse Liva Weel, der her får frit spil af den mindre gode personinstruktør George Schneevoigt til at gebærde sig, som stod hun alene på revyscenen i al sin sprudlende jovialitet, uden nævneværdigt sammenspil med de øvrige medvirkende. De mange Ciro 413-evergreens, der løbende dukker op i filmen, så som ”Gå med i lunden” og ”Glemmer du”, signeret af sangbogs-ynglingen Kai Normann Andersen og naturligvis udødeliggjort af Liva Weel, kan på trods af mere end 70 år på bagen stadig sende feel good-stemningen i vejret.

Selvfølgelig er historien fuldstændig fjollet og usandsynlig, og de mange sange virker til tider lidt kluntet sat ind i plottet, som var de kun placeret for den kvindelige hovedrolles skyld, men charmen er svær ikke at blive ramt af.

Der intet ekstramateriale på denne dvd udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Odds 777
Original Titel: Odds 777
Premieredato: 29. maj 2007
Instruktør: George Schnéevoigt
Skuespillere: Liva Weel, Emanuel Gregers, Schiøler Linck, Angelo Bruun, Poul Reichardt
Spilletid: 87 min.
Selskab: Nordisk Tone-Film, Nordisk Film, 1932
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...