Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

One Tree Hill- sæson 5

26. marts 2009 af Ellen Norvang

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

One Tree Hill- sæson 5 billede

Amerikansk populær tv-serie springer frem i tiden for at kunne holde gejsten oppe.

De unge mennesker blev færdig med high school og hvad gør man så hvis man gerne vil have serien til at fortsætte? Man sender dem ikke blot på samme college, man springer derimod fire år frem i tiden. Efter de fleste har været uden for byens rammer ender de alle sammen tilbage i Tree Hill. Så fra teenage-problemer ryger vi nu ud i voksen-livets endnu større problemer: Ægteskab, børn, ulykkelig kærlighed, karriere etc.
Fordi fire år blevet udladt indeholder mange af episoderne flash backs til hvad der er foregået de år. Og ja, skuespillerne har nu en mere realistisk alder i forhold til deres rolle hvilket er rart at overvære i en tv-serie.

Lucas er i gang med at skrive sin første roman. Peyton er et overstået kapitel og han finder kærlighed i hans unge og smukke redaktør der skal samarbejde med ham omkring hans bog.

Peyton er efter endt eventyr i Los Angeles tilbage i Tree Hill hvor hun på egne ben vil forsøge at skabe sig en karriere indenfor musikbranchen.

Brooke er i fuld sving med sin designkarriere. Der er dog lige det problem at hendes mor er noget af en byrde på hendes skuldre.

Nathan og Hayle lever et lykkeligt familieliv med deres søn Jamie. Noget forstyrrer dog
ægteskabets fred.¨

I stedet for at være blot endnu en teenage dramaserie har One Tree Hill rykket sig i denne sæson på grund af overgangen fra high school til starten-af-tyverne-livet som klæder rollerne bedre.
Ærlig talt findes der så mange andre serier der følger ualmindeligt smukke, unge mennesker i USA. One Tree Hill har fat i samme temaer som unge forældre, vold, kærlighed, skilsmisse etc. Dog er handlingen væsentlig mere overdrevet og højst sandsynligt ret så urealistisk. Det gør ikke så meget for underholdende og spændende er det. Det lidt overdrevne er dog ikke at spore i sæson 5 og deres problemer har taget en drejning i og med børn og karriere er omdrejningspunkt for alle karaktererne. De er jo blevet voksne.

One Tree Hill er ikke dårligt lavet. Instruktionen og skuespillet er ikke gennemtænkt og publikum spises ikke af med dårlige temaer og latterlig fremvisning. Serien har måske ikke så meget på hjerte for handlingen er ikke proppet med spænding. Det er karaktererne man skal holde af. Hvis ikke man fanges af en af de smukke, unge mennesker kommer man til at kede sig. Hvis man derimod falder pladask for Lucas, Peyton, Brooke, Nathan eller Hayle byder sæson 5 på en ualmindelig spændende cliff-hanger!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Bros..

Titel: One Tree Hill- sæson 5
Original Titel: One Tree Hill- season 5
Premieredato: 25. november 2008
Instruktør: Mark Schwahn
Skuespillere: Chad Michael Murray, James Lafferty, Hilarie Burton, Sophia Bush
Spilletid: 726 min.
Selskab: Warner Home Entertainment, 2008
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...