Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Palm Springs

8. oktober 2020 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Palm Springs billede

”Palm Springs” er en sød og charmerende forfriskning indenfor de romantiske komedier.

Adam Sandberg bliver muligvis ikke den helt store skuespiller, men til gengæld er han effektiv til hans fag – nemlig komedie. Sammen med den unge Christin Millioti har de skabt en vidunderlig og sjov lille komedie.

Den afslappede Nyles ( Adam Sandberg) tager med sin kæreste til et bryllup i Palm Springs. Her møder han den modvillige brudepige, Sarah ( Christin Millioti), som blot ønsker at dagen skal overstås. Hun kommer dog ved en fejl til at følge Nyles ind i en underlig hule og vågner op i den selv samme seng, samme dag som brylluppet. Det viser sig, at de begge er fanget i en tidssløjfe, og vil genopleve den samme dag igen og igen. Så hvordan lærer disse to fremmede at overleve sammen, den samme dag, til tider og evighed.

Der er ikke meget historie i denne film, fordi de netop oplever samme dag igen og igen. Dog er der mulighed for at lære vores karakterer bedre at kende og ikke desto mindre lærer de også hinanden og sig selv bedre. Selvom Nyles har givet op og bogstaveligt talt tager dagen som den kommer, er Sarah dybt besluttet på at stoppe denne galskab.

Kemien imellem Adam Sandberg og Christin Millioit er rigtig god, hvilket er heldig, da de skal tilbringe meget af skærmtiden sammen. De formår at have humor, men kan også grave dybere ned til de eksistentielle spørgsmål om deres eksistens og konsekvenser af denne evige tilgang.

Det er også befriende at se en film på 90 minutter, som får sin historien fortalt og sit budskab ud. Dette er desværre en sjældenhed i blandt nyere film, men i
”Palm Springs” kan man heller ikke trække dagene længere. Selvom slutningen muligvis er forudsigelig, så er filmen nu stadig meget charmerende og man bliver tiltrukket af de to ensomme sjæle, fanget i hinandens selskab.

”Palm Springs” er sød, sjov og forfriskende. Selvom den muligvis kører samme formular som andre romantiske komedier, anvender den sin præmis af tid meget klogt, og dette er en fornøjelse.

Titel: Palm Springs
Original Titel: Palm Springs
Premieredato: 8. oktober 2020
Instruktør: Max Barbakow
Skuespillere: Adam Sandberg, Cristin Milioti, J.K Simmons, Meredith Hagner, Camila Mendes Tyler Hoechlin
Spilletid: 90 min.
Selskab: Limelight Productions, Another World Entertainment, 2020
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...