Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Paranoia

10. januar 2014 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Paranoia billede

Gumpetung thriller..

Da det tekniske wunderkind Adam (Liam Hemsworth) bliver vraget til ønskejobbet hos teknikgiganten Wyatt Corporation, er gode råd dyre. Især når man som den ambitiøse Adam gerne vil tjene penge, virkelig mange penge. Derfor kniber det med at sige nej, da direktøren for Wyatt Corporation (Gary Oldman) tilbyder Adam alverdens rigdomme, hvis han blot vil spionere mod rivalen Eikon.
Wyatt Corporation og Eikon, under ledelse af den magtfulde Jock Goddard (Harrison Ford), har siden begyndelsen ligget i en bitter fejde om markedsherredømmet. Alle kneb gælder, og Adam bliver hurtigt overtalt til at lade sig hverve af Eikon, samtidig med at han stadig arbejder for Wyatt.

”Paranoia” er instrueret af Robert Luketic, der var manden bag den hæderlige svindler-film ”21” (2008) og den kitschede ”Blondinens hævn” (2001). Med ”Paranoia” prøver Luketic kræfter med thriller genren tilsat et moderne techno-plot om sociale netværk, hi-tech mobiltelefoner, industrispionage, mord og hensynsløse forretningsmænd. Det lyder umiddelbart ganske spændende og med en perlerække af skuespillere på rollelisten, kan det vel ikke gå helt galt, eller kan det?

Filmen kan desværre ikke leve op til det ellers så lovende idegrundlag, og falder i stedet til jorden med et dundrende brag. Historien halter af sted som en trebenet hund, der er faret vild i en skov af klicheer. Hovedpersonens kiksede affære med kontorets smukke kvinde, Emma, virker påklistret og falsk, og de to skuespillere Liam Hemsworth og Amber Heard udviser nogenlunde lige så meget erotisk spænding som to stykker træ. Det bliver ikke bedre af at filmens omdrejningspunkt, det super avancerede teckno-dims som hovedpersonen skal stjæle, forbliver uforklaret og mudret i det samlede plot.

Harrison Ford spiller på rutinen i rollen som den magtfulde Goddard, mens Richard Dreyfuss tøffer hjælpeløst rundt som gammelfar komplet med slumretæppe og cigar. Eneste lyspunkt er Gary Oldman, der med snerrende cockney accent, giver den gas i rollen som den nedrige Nicolas Wyatt.

”Paranoia” er og bliver en kedelig film, der vælter rundt i tåbelige klicheer, fjollede replikker og dårligt skuespil. Selv om veteranerne Oldman og Ford gør hvad de kan, så dumper ”Paranoia” på stort set alle fronter.

Der er intet ekstramateriale til blu ray udgivelsen af ”Paranoia”

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Mis. Label.

Titel: Paranoia
Original Titel: Paranoia
Premieredato: 16. januar 2014
Instruktør: Robert Luketic
Skuespillere: Liam Hemsworth, Amber Heard, Gary Oldman, Harrison Ford, Lucas Till, Julian McMahon, Richard Dreyfuss, Josh Holloway
Spilletid: 105 min.
Selskab: Reliance Entertainment 2013/ Mis. Label 2014
Genre: Drama , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...