Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Perfect Opposites

25. maj 2006 af Maj Ibsen

2 stjerner Skriv en kommentar

Perfect Opposites billede

Kærligheds komedie, som man kender dem når de er værst.

Perfect Opposites er en romantisk komedie, der beskriver det markante skift fra college til det virkelige liv. Filmen handler om Drew, der forelsker sig i den smukke Julie ved første øjekast. Han gør alt hvad han kan for at imponere hende, for derefter at vinde hendes hjerte.

Efter 2 måneders college-flirt er tiden med de trykke rammer forbi og Julie står over for at skulle i praktik på et reklamebureau, mens Drew, skal forfølge sin drøm om, at færdiguddanne sig til jurist. Efter megen overtalelse tager Drew, Julie med til L.A. for at starte sin jagt på et nyt liv som kommende jurist.

Herefter ser vi hvor svært det er at kæde de to verdener sammen, når man som Drew og Julie gerne vil opnå forskellige ting med sit liv. Dette skaber problemer i parforholdet. Der lægges især stor vægt på alle de problemer, der kan opstå i et parforhold, som man har kastet sig hovedkuls ud i, uden at stoppe for luft undervejs.

Julie spilles af Piper Perabo, som blandt andet er kendt for sin rolle, som Violet Standford i Coyote Ugly. Hun det rigtig godt, men desværre halter det lidt for Martin Henderson (Drew), som spiller knapt så overbevisende.

Filmen er, som mange andre kærlighedskomedier, meget forudsigelig. Udover det mangler der en del punch-lines for at filmen bliver rigtig sjov. Der mangler noget for at man inderligt sidder og ønske at disse to karakterer skal finde sammen til slut.

En anden ting, der ikke rigtig fungerer for filmen, er at den for tid til anden stoppes midt i scenen, hvorefter en voice-over, med Drews stemme tager over. Har snakkes alt for meget frem og tilbage, hvilket efterlader en med en følelse af at øjenlågene bliver tungere og tungere. Hvis filmen havde haft mere dynamik og ikke var blevet stoppet midt i ellers gode scener, ville det helt sikkert have været et plus for filmen.

- DVD’en indeholder intet ekstra materiale.

Titel: Perfect Opposites
Original Titel: Perfect Opposites
Premieredato: 23. maj 2006
Instruktør: Matt Cooper
Skuespillere: Piper Perabo, Martin Henderson, Jennifer Tilly, Artie Lange, Joe Pantoliano
Spilletid: 88 min.
Selskab: The Vault
Genre: Romantik





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...