Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spioner På Missi...
Spioner På Missioner billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Undtagelsen
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Pingvinmarchen 2

18. oktober 2017 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Pingvinmarchen 2 billede

I Pingvinmarchen 2 følger vi igen en flok Kejserpingviner på Antarktis. Et par venter en unge, og da denne er kommet ud af ægget, følger vi den på dens lange rejse igennem det iskolde landskab. Det er smukt og fascinerende, og er man til dokumentarfilm om dyreliv, må man ikke snyde sig selv for denne oplevelse. Smukke billeder og dramatiske begivenheder holder historien fint i gang. Har man set den første film i serien, vil det være oplagt at tage med på endnu en tur til det kolde nord.

Et par Kejserpingviner ruger på et æg, og selvom det er en hård tid, kommer den lille ny pingvin omsider ud. Livet på Antarktis er barskt, og mindre hårdt bliver det ikke da hele flokken begiver sig ud på en stor rejse, en march imod et for dem ikke helt defineret mål. Det bliver en lang og kold march, der kræver en del af den unge pingvin.

Pingvinmarchen 2 er utroligt smukt filmet. Man har brugt fjernstyrede droner til at fange det helt fantastisk imponerende landskab med, og dette har også gjort, at man har kunne lave spændende optagelser af pingvin flokken på måder det sjældent er set før. Ligeledes har man brugt avanceret undervands udstyr til de mange imponerende undervandsoptagelser. Dette giver et flot indblik i hvordan pingvinerne opfører sig under vandet. Pingvinmarchen 2 er på alle måder en teknisk perfekt udført bedrift, der i udtryk og billeder overgår den første film. Desværre lider den samtidig under at være en del 2, og selve historien om den lille pingvin der drager ud på sin første march, ligner for meget den første historie. Men heldigvis er der de smukke billeder, der aldrig bliver kedelige at kigge på.

Luc Jaquet vil ikke oplyse, så meget som han vil beruse og forfører tilskueren med billede poesi, og dette lykkedes også til fulde. Pingvinmarchen 2 er smuk forførende og ganske imponerende.

Billedet er vist i sit oprindelige format, og lyden kan nydes i Dolby Digital. Sofie Gråbøl har indtalt speakerstemmen til filmen, så de mindste i familien vil også kunne forstå historien.

Pingvinmarchen 2 er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: Pingvinmarchen 2
Original Titel: La Marche De L´Empereur 2
Premieredato: 18. oktober 2017
Instruktør: Luc Jacquet.
Skuespillere: Sofie Gråbøl
Spilletid: 85 min.
Selskab: 2016
Genre: Dokumentar


banner
Overskrift Højre Block
Little Joe
The Outpost
Bølle på eventyr
Livets Bedste År
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...