Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Portrait of a Vampire

15. juni 2003 af Louise Freja Josephine

0 stjerner Skriv en kommentar

Portrait of a Vampire  billede

Forbered dig på elendige effekter, en dårlig historie og en kikset helt med truckerbriller. Du vil ikke blive underholdt.

Portrait of a Vampire starter i Afghanistan, hvor 2 soldaterkammerater –Jonathan Frost (Jeff Manzanares) og Nat (Charles Lister) - er sendt i krig på en hemmelig mission. De vinder frem mod fjenden og i forbindelse med tilfangetagelsen af en afghaner bliver Nat bidt af en ”uhyggelig” mand, som er frygtet på grund af hans dæmoniske fremtræden. Det viser sig dog at manden var vampyr.
Senere ser vi at Jonathan Frost har trukket sig tilbage som lejesoldat og bruger nu sin tid på at male nøgne kvinder og skrive kunstbøger.
Nat har i mellemtiden fået helt nye evner og er blevet en mindre trussel for sine omgivelser. Han lever stadig som lejesoldat og har givet sig i kast med optøjer sydpå.
På grund af Nats underlige opførsel og nye ”look” tilmed, opsøger Nats kone (Amy Angelowicz) Jonathan Frost, for at få hjælp til at redde Nat fra vanviddet. Frost følger hendes popfordring, da hun er meget bekymret, men som Jonathan Frost ankommer til det sted hvor Nat har opholdt sig, er Nat taget tilbage til USA. Da de omsider møder hinanden igen er de dødsfjender og Jonathan Frost er edderspændt. To venner lægger sig ud med hinanden og det er ikke et kønt syn….

Det må være den dårligste film eg nogensinde har set (og tro mig, dem har jeg set en del af). Jeg har været ganske sikker på, at det ikke kunne være muligt at lave en film så ringe som denne, men det er altså sket.
Portrait of a Vampire indeholder flere minutters lange sekvenser, hvor Nats kone og Jonathan Frsot sider og sludre…..og jeg mener, de taler læææænge sammen og det er ikke fedt i en såkaldt gyserfilm som denne. For ikke nok med at de snakker. De taler om det der er sket de sidste 6 timer i filmens univers, uden at vi har set det.
Skuespillet bliver leveret af debutanten Jeff Manzanares og man kan vist sikekrt sige at han ikke har truffet det fedeste valg ved at medvirke i Portrait of a Vampire. Lad mig sige, at det kan umuligt være fedt at have stående på sit CV.
De fleste vil nok ikke umiddelbart kunne sætte ansigt på navnet Gary Busey, men han medvirker også i filmen. Det er ham der oftest bliver forvekslet med Nick Nolt og som har medvirket i et utal af film uden nogensinde at få de helt store roller. Han er en udmærket skuespiller, men han er ikke den fede filosofiske type. Han skal spille hårdkogt skurk, så er han bedst.
Filmen bygger på tegneseriefiguren Jack Frost, som både er tegnet og skrevet af Kevin VanHook. Jeg har ikke set denne tegneserie, men et godt gæt er, at den må være omtrent lige så ringe som filmen.
Kevin VanHook, som både har instrueret, produceret og klippet filmen har desværre ikke haft al det held med sig han kunne have brugt. Han har muligvis haft for meget at se til under og efter filmen til at opdage hvor skidt det stod til med handlingen og udformningen. Udover det er det er under, at filmen er kommet ud og ikke mindst at den er blvet købt hjem til Danmark.
Den her film er så langt ude. Det er helt fuldstændigt sindssygt. Jeg bliver nød til at nævne det. Helten i filmen tager ikke et sekund sine solbriller af, fordi han engang har været for tæt på en fosforgranat, som har smadret hans øjne. Han kan derfor ikke tåle sollys (Jonathan har på en måde et lille vampyrtræk i sig….mystisk!).
Filmen bør kun ses af folk, der har et enormt overskud og som ikke forventer, at filmens ringe kvalitet på nogen måde giver den en slags originalitet eller status. Lad den stå, for din egen skyld.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Portrait of a vampire
Original Titel: Frost: Portrait of a Vampire
Premieredato: 23. juni 2003
Instruktør: Kevin VanHook
Skuespillere: Jeff Manzanares, Gary Busey, Charles Lister (II), Amy Angelowicz, Karen Bailey, Steven Ted Beckler, Delaina Brown, Jeff Coatney
Spilletid: 86 min.
Selskab: Showcase entertainment, Nordisk/Egmont, 2001
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...