Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Rod Stewart Special Edition EP (DVD)

31. januar 2003 af Morten Eriksen

2 stjerner Skriv en kommentar

Rod Stewart Special Edition EP (DVD) billede

4 numre med Rod Stewart fra slut 70’erne og starten af 80’erne. Numrene er taget fra hans optrædener på tysk TV...

BMG i Danmark distribuerer en række musik DVD’ere med 4-5 numre med et bestemt band eller soloartist. De kaldes Special Edition EP udgivelser. EP står for Extended Play, og det betyder forkortet spilletid, har jeg fået oplyst af BMG. På almindelige koncertudgivelser vil der typisk være flere numre og derfor sælges disse EP udgivelser til nedsat pris.

DVD’en indeholder følgende numre:

“Tonight’s The Night” (fra albummet ”Night On The Town”)

Her er Rod Stewart alene på en lille rund scene. Til slut ser vi skuespillerinden Britt Ekland som en slags cameo optræden på nummeret. Sangen var i øvrigt bandlyst på mange radiostationer på grund af teksten (her synger han live til playback musik).

“Baby Jane” (fra albummet ”Body Wishes” 1983)

Det er ren nostalgi at gense Rod Stewart i sit kendte lyserøde dress og hans strithår fra starten af 80’erne. Her sidder han på scenen omgivet af sine musikere og elektrotrommer (playback).

“What Am I Gonna Do” (fra albummet ”Body Wishes” 1983)

Et hit fra samme album som Baby Jane og jeg vil skyde på at denne optræden er fra samme TV optræden som Baby Jane (playback).

”Passion” (fra albummet ”Foolish Behaviour” 1976) . Her blander Rod Stewart rock og disco (playback).

DVD specifikationer:

Coveret er pænt udført og menuerne er animerede. DVD’en er ikke regionskodet. Billedet er i 4:3. Billedkvaliteten er varierende, men fælles for optagelserne er, at kontrasten i lyset fra projektører og neonrør brænder ud i kameralinsen og når kameraet bevæger sig så trækkes der streger. Det hænger sammen med at man brugte rørkameraer den gang og kvaliteten var ikke bedre! Jeg vil tro at overførslen til DVD er så optimal om den kan blive. Der kan vælges imellem Dolby Digital 5.1 og DTS 5.1. Man kan så diskutere hvor relevant det er med DTS i denne sammenhæng, når lyden ikke er bedre, men det er da en god idé at præsentere optagelserne så godt som muligt. De 3 af numrene fader ud et pænt stykke tid inden at de er færdige. Om dette skyldes, at man har villet undgå publikums klappen eller værtens indtræden det ved jeg ikke, men det er noget man bemærker.

Der er 4 numre med Rod Stewart på DVD’en og spilletiden er 14:38 min. Så er der ”Pop-Up DVD”, som er en gentagelse af numrene (i højre hjørne af skærmen) ledsaget af facts om Rod Stewart i bunden af billedet. Resten af materialet på DVD’en er reklame. 7 X 30 sekunders previews af de øvrige Special Editions EP (Deep Purple, Motorhead, Alice Cooper, Joe Cocker, Meat Loaf, The Who og The Beach Boys) samt ”Classic Pictures DVD jukebox” der består af 10 numre fra øvrige koncertoptagelser med forskellige bands. Under disse numre er billedet overklistret med reklametekst, indholdsfortegnelser og billeder af DVD covers. Jeg mener at det er en fejl fra producentens side at ødelægge billed-delen af disse numre der også er præsenteret i DTS.

Jeg synes at det er godt at man udover at udgive musikvideoer og koncertoptagelser vælger også at udgive klassiske TV optrædener på DVD. Er man fan af, i dette tilfælde Rod Stewart, så er det lækkert at det kan lade sig gøre at få fat i disse optagelser, men det ændrer ikke ved at der er ALT for lidt Rod Stewart på skiven.

DVDen er venligst stillet til rådighed af DVDen er venligst stillet til rådighed af BMG Danmark

Titel: Rod Stewart Special Edition EP
Original Titel: Rod Stewart Special Edition EP
Premieredato: 14. oktober 2002
Genre: Andet
Link: http://dvd.bmg.dk
Menuen.
Menuen.
"Tonight's The Night" fra 1976.
"Tonight's The Night" fra 1976.
Rod Stewart fra Musik Laden i sit klassiske lyserøde jakkesæt fra 80'erne.
Rod Stewart fra Musik Laden i sit klassiske lyserøde jakkesæt fra 80'erne.


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...