Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rorri Racerbil - Af sted Rorri

10. september 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rorri Racerbil - Af sted Rorri billede

I stil med Lille Røde Traktor, Thomas Tog og andre, er det her racerbilen Rorri der er omdrejningspunktet, i denne animationsserie for børn i det næsten nyklækkede stadie, 2-4 år.

I det første lille korte episode, er Rorri Racerbils motor blevet beklædt med skidt. Store Chris, der er tankpasseren og allestedsnærværende mekaniker, skal få Rorri på ret køl igen, så han kan tilfredse stille sponsoren Hr. Kaporators ambitioner om at vinde dagens løb.

Store Chris, går for at være lidt af en dejbombe, med hans hyppige frekventerende møder med diverse doughnuts, så Bossi, der ejer banen, har udfordret ham til kapløb rundt om banen.

Den tredje episode, har Store Chris ikke fået sin morgenmad, og har derfor nærmest svimmel, tilkaldt assistance. Rorri skal hente æg og mælk hos den nærliggende bondegård. Men det er en mere vanskelig opgave end som så.

Den sidste, i denne udgivelse, ”Rorris Dag Ved Kysten”. Rorri og Store Chris skal hente sand til banens huller, og tager ud til stranden, men bliver inspireret til at bygge sandslotte i stedet, og så er det med speederen i bund tilbage, for ikke at komme for sent til dagens racerløb på Sølbækbanen.

En noget enerverende oplevelse. Selve person galleriet er noget sparsomt, og selv om diverse racerbiler, og det var fem der fangede denne anmelders blik, er gjort meget humane, med følelser, øjne og talegaver, så er der ikke de store opbyggelige historier der bliver taget fat i. Ingen rigtig skurk, som i Lille Røde Traktor, hvor man også kommer noget rundt i de lokale kulisser.
Selve animationen, med røg, ild og diverse fungerer upåklageligt, også de danske stemmer (Christian Damsgaard, Nis Bank-Mikkelsen, Niels Weyde, Lars Lippert, Thomas Voss, Cecilie Stenspil, Søren Hauch-Fausbøll m.fl.) sidder lige i øjet, med mange garvede kræfter.
Men aldersgruppen, 2-4 år var godt underholdt, og som publikum er de endnu ikke så kritiske. Men generelt holder Lille Røde Traktor til mange flere gensyn, og appellere bestemt også mere til det voksne publikum, end denne udgivelse med Rorri og vennerne.

Intet ekstra materiale!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Rorri Racerbil - Af sted Rorri
Original Titel: Roary The Racing Car – Roary Takes Off
Premieredato: 19. august 2008
Instruktør: David Jenkins
Skuespillere:
Spilletid: 50 min.
Selskab: Chapman Entertainment/2007
Genre: Andet
Link: http://www.roarytheracingcar.com
Bagsiden af dvd coveret.
Bagsiden af dvd coveret.


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...