Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rush Hour 3

18. januar 2008 af Kristian Jensen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rush Hour 3 billede

Plathederne står i kø for at rulle hen over skærmen i en af sidste års mest elendige film…

Det kan ikke blive mere åndssvagt, klichefyldt og kedeligt end Brett Ratners ”Rush Hour 3”, der netop er udkommet på det danske dvd-marked. Filmen er blottet for alt, hvad der kan kaldes originalitet og nytænkning og består mest af gentagelser fra de to forrige film.
Endnu engang må de to betjente Carter (Chris Tucker) og Lee (Jackie Chan) slå pjalterne sammen, for at bekæmpe alverdens ondskab. I denne film står det umage makkerpar overfor den asiatiske mafia, der i et forsøg på at holde deres organisation hemmelig har sendt en snigmorder efter den kinesiske ambassadør, da han truer med at afsløre hele organisationen. Opklaringsarbejdet fører de to betjente til Paris, hvor forbrydersyndikatet tilsyneladende holder til.

Havde ”Rush Hour 3” været en sketch i et Monty Python show, ville den straks være blevet afbrudt af Graham Chapman i politikostume med ordene ”You'll have to stop that now. It's getting altogether too silly”. Men desværre stopper tåbelighederne ikke, og i næsten halvanden time skal man pines med Chris Tuckers latterlige overspil og en Jackie Chan, der for længst har solgt ud – SUK! Jeg fatter endvidere ikke hvad en, i mine øjne, stor skuespiller som Max von Sydow laver i sådan en omgang pladder. Jeg håber virkelig, at Sydow har fået en klækkelig gage, for manden kan da umuligt have valgt at medvirke i filmen på grund af dens historie.
Plottet virker som om det er skrevet på bagsiden af en serviet på en snusket bar klokken fire om natten, da det simpelthen er fyldt mod mærkværdige huller og kliche fyldte replikker. Mere tåbeligt bliver det næppe! Det er så forbandet tydeligt at Ratner og co. kun har lavet filmen for at malke de sidste penge ud af et franchise, der burde have været begravet allerede efter den første film fra 1998.
Jeg må indrømme, at jeg efter at have set ”Rush Hour 3” er begyndt at få nervøse trækninger i det ene øje hver gang jeg ser filmen stå på hylden hos min lokale dvd-forhandler, og jeg får pludselig en trang til at flå dvd’en ned fra hylden, trampe på den og derefter hælde en liter benzin ud over den og til sidst futte lortet af!

Ekstramateriale
Skulle man mod alle forventninger have lyst til mere efter at have set filmen, så er der lidt bonusmateriale med til ”Rush Hour 3” som man kan hygge sig med. Materialet består af den klassiske gag-reel hvor skuespillerne dummer sig på den ene eller anden måde. Det er ikke specielt morsomt, men alligevel mere underholdende end selve filmen. Men finder også en trailer til filmen, samt en lang række slettede scener, der egentlig ikke bringer noget nyt til filmen. Dog har man muligheden for at se de slettede scener med kommentarer fra instruktøren Brett Ratner og manuskriptforfatteren Jeff Nathanson, hvilket faktisk er ret underholdende. Faktisk afslører Brett Ratner i et af de små kommentatorspor, at han var skæv da de filmede den pågældende scene! Dette kunne måske forklare filmens ualmindelige dårlige kvalitet – manden har simpelthen været på stoffer.
Både lyd og billede er ganske godt overført til dvd, uden at det virker prangende. Filmen er endvidere tekstet på dansk, svensk, norsk, finsk islandsk og engelsk.

2 on-z stjerner til ekstramaterialet.

Læs i øvrigt Michael Panduros biografanmeldelse af ”Rush Hour 3” her på on-z.dk

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Rush Hour 3
Original Titel: Rush Hour 3
Premieredato: 8. januar 2008
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Jackie Chan, Chris Tucker, Hiroyuki Sanada, Max Von Südow, Roman Polanski, Yvan Attal, Tzi Ma
Spilletid: 87 min.
Selskab: New Line Cinema 2007/SF Film 2008
Genre: Action
Link: http://www.rushhourmovie.com/

banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...