Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Scooby-Doo (DVD)

28. januar 2003 af Diana Monica Szatanik

4 stjerner Skriv en kommentar

Scooby-Doo (DVD) billede

Vores alle sammens børne-idol Scooby-Doo er tilbage med et fantastisk eventyr.

Den er længe ventet og nu er den her endelig – Vores alle sammens Scooby-Doo.
Der har været forventning til den første Scooby-Doo, hvor der kommer tre film i alt. De kommer henholdsvis i år 2004 og 2006. Det er noget ægte Scooby-Doo fans kan se frem til.

Scooby-Doo og de andre skal opklare et mysterium på en legetøjsfabrik hvor den labre Daphne (Sarah Michelle Gellar) pludselig bliver fanget af et spøgelse, de andre tøver ikke et øjeblik og sætter ind efter spøgelset. Scooby og Shaggy styrter af sted på skate board, Velma (Linda Cardellini) dirigerer Fred (Freddie Prinze Jr.) med en brandslange så han kan ramme spøgelset, men det lykkes ikke vel så godt som tænkt.

Da alt endelig er overstået og pressen kommer for at interviewe de populære venner er det Fred som tager alt opmærksomheden og samtidig glemmer han helt at nævne Velma, som egentlig er den der altid opklarer sagen. Dette får Velma til at sige stop og derfor opløses Mystery Inc.

Det er to år siden at Mystery Inc. gik hver for sig, Scooby-Doo og hans venner bliver hver især kaldt til Spooky Island for at hjælpe Emile Mondavarious (Rowan Atkinson), som ejer forlystelsesparken.
Der sker overnaturlige hændelser på øen og Emile kan ikke forklare dem og har derfor brug for hjælp.

Flænget fra Mystery Inc. mødes tilfældigt i lufthavnen efter deres snak med Emile Mondavarious og ingen af dem er specielt glade for at se hinanden, de alle er nemlig overbevidst at det er dem selv der løser mysteriet!
Men det største problem er at få Scooby med på flyet, for der må ikke medtages store hunde. Men den har Shaggy (Matthew Lillard) allerede luret, for Scooby kommer fornemt gående med høje hæle, sommerhat og en skrækkelig ”mormor” kjole.

De ankommer til Spooky Island, hvor de modtages af Emile Mondavarious. Problemet er at de unge kommer til øen som helt almindelige unge, men forlader øen som helt andre. Der er altså noget helt galt!

Vennernes nysgerrighed vokser hurtigt og vandringer forbudte steder sker ofte.

De kommer nærmere sandheden, men samtidig vokser det mystiske. For at det overnaturlige kan få magten over verden skal det bruge en ren sjæl… Nu står Scooby for skud. Men hvem kan dog finde på overtage verden? Det er den man mindst tror, ikke kun af størrelse men også af intelligens!

Scooby-Doo er en vellykket film, som bringer masser af minder tilbage.
Selve arbejdet med at animere Scooby er gjort godt og skuespillerne er virkelig gode til at lade som om han er der. Matthew Lillard som spiller Shaggy er den af skuespillerne der har mest kontakt med Scooby og derfor ender med de lidt svære scener, fx slås han og Scooby på et tidspunkt og i ekstra materialet kan vi se hvordan det er lavet, her siger han selv det var en af de sværeste scener.

Sarah Michelle Gellar er nærmest født til rollen som den populære dulle, der altid har en perfekt make-up og smuk figur. Hun viser også hendes ”Buffy”-moves i filmen, da hun kæmper mod en af de onde.

Freddie Prinze Jr. Som vi alle kender fra de mange teenage film virker lidt malplaceret i filmen. Jeg husker godt nok Fred fra tegnefilmene som en lidt selvglad person, men det er som om Freddie Prinze Jr. Overspiller rollen! Det er lidt af en skam, for normalt klarer han sig fint foran kameraet!

Den ellers ukendte skuespillerinde Linda Cardellini er perfekt til rollen som Velma, de to ligner hinanden fantastisk. Jeg tror personligt dette kunne være lidt af et gennembrud for hende.

Rowan Atkinson, nærmere kendt som Mr. Bean er nu ikke den bedste til rollen. Nogle skuespillere er bare dømt til en speciel genre, ligesom Jim Carrey. Ham kunne ingen forestille sig i en rolle som seriøs direktør eller lign.
Hvis man absolut skulle have en sjov person ville Robin Williams være et godt valg!

Men ingen stor kritik til skuespillerne, for de klarer det fint nok!

Scooby-Doo er en sød, sjov og charmerende film, som desværre først er tilladt for børn over 11 år, hvilket er en stor skam, da mange mindre børn sikkert elsker Scooby-Doo!


Filmen er instrueret af Raja Gosnell. Raja Gosnell har tidligere lavet film så som ”Big Momma’s House” fra 2000, ”Never been kissed” fra 1999, ”Home alone 3” fra 1997 og fremtiden står på Scooby-Doo to + tre i 2004 og 2006.

Titel: Scooby-Doo
Original Titel: Scooby-Doo
Premieredato: 10. februar 2002
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Freddie Prinze Jr., Sarah Michelle Gellar, Matthew Lillard, Linda Cardellini, Rowan Atkinson
Spilletid: 87 min.
Selskab: Twentieth Century Fox & Gracie Film, sf-film, 2002
Genre: Humor
Link: http://www.scoobydoo.com
Scooby og Shaggy tager ikke rigtig hensyn til at der står et spøgelse bag dem!
Scooby og Shaggy tager ikke rigtig hensyn til at der står et spøgelse bag dem!
For at få Scooby med på flyet, må han klædes ud som Scabbys mormor
For at få Scooby med på flyet, må han klædes ud som Scabbys mormor


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...