Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Resten Af Livet
Resten Af Livet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Sex Drive

19. maj 2009 af Søren Rasmussen

4 stjerner Skriv en kommentar

Sex Drive billede

Vildere, vådere og frem for alt mere pinlig

Jeg har en plads i mit hjerte til teen-komedier, for de gode af dem er fantastisk underholdende. Sex Drive er samtidig en road-movie og de to genrer går ganske godt i spænd. Sex Drive handler om drengedrømme, våde drømme og om jagten på virkeligheden bag. Ganske tro mod sin genre er den fyldt med vanvittigt sjove scener, tæer-krummende pinlige situationer og en tilpas mængde morale, som lever ganske godt op til forbilledet, teen-komedie klassikeren American Pie (1999).

Josh Zuckerman spiller den 18 årige jomfru Ian, der ligesom så mange andre usikre teenage knægte, er fortvivlet over sin førnævnte tilstand. Ian afslører i et modigt øjeblik sine følelser til sin store kærlighed Felicia, men den er absolut ikke gengældt. Ians liv når nye højder i pinlige øjeblikke og nye dybder i elendighed. Tiden er inde til desperate gerninger og dette medfører en jagt på internettet, en stjålet muscle-car og en lang roadtrip, på jagt efter møen, der skal bringe en ende til jomfrueligheden.

Hormonel seksualitet i overdrive, vilde fester og lækre babes er strøet ud over filmen med lind hånd, det hele selvfølgelig lidt vildere end den sidste teen-komedie, for genrens film skal jo nødvendigvis overgå hinanden, så det bliver spændende at se hvor teen-komedier ender.

Castet til Sex Drive er ufatteligt velvalgt. Zuckerman er perfekt som teen-komedie helten og storebror Rex, der spilles af James Marsden, som er det absolutte testosteron højdepunkt i filmen, er ikke mindre sjov, fordi man måske genkender Marsden for sin rolle som Cyclops i X-men (2000).
Clark Duke spiller den stilede kammerat Lance, der som regel har styr på det hele, ikke mindst hunkønnet og Amanda Crew spiller den lækre, uopnåelige veninde Felicia, som giver alle de moralsk rigtige, men helt forkerte råd om hunkønnet.
Et andet højdepunkt er taberknægtene Randy og Andy, spillet af Mark L. Young og Charlie McDermott. Typerne vi alle kender og aldrig helt lærer at forstå, men som altid er en god historie værd. Vanen tro er Seth Green med i en lille rolle, denne gang som atypisk amish. Seth Green er nærmest tradition indenfor genren og Robot Chicken (2005) manden er da også altid et godt gensyn.

Sex Drive hører til i den bedre ende af teen-komedier og er abslout et syn værd. Directors cut versionen af Sex Drive er om muligt endnu mere vanvittig end originalen, men som instruktøren selv advarer om, bør den ses separat fra biograf versionen, for det er en helt anden film.
Instruktør Sean Anders er relativt ny i branchen, men teen-komedien har han styr på. Efter Sex Drive kunne jeg faktisk godt tænke mig, at se ham lave en mere seriøs road-movie. Det kunne blive godt.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Sex Drive
Original Titel: Sex Drive
Premieredato: 5. maj 2009
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Josh Zuckerman, James Marsden, Clark Duke, Amanda Crew, Seth Green
Spilletid: 105 min.
Selskab: Summit Entertainment
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...