Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Allerførste Smugkig
Marie Reuther Vi...
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Black Widow
Black Widow billede

Spiral: From The...
Chaos Walking
Luca
Kagekampen
Cruella


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Sidste strejf af kærlighed

15. juli 2021 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Sidste strejf af kærlighed billede

“Sidste strejf af kærlighed” byder på to rutinerede og dygtige skuespillere, der går lidt for mange langsommelige gåture med deres hunde.

Naturligvis kan kærlighed rammes i alle aldre. Det er blot ikke særlig mange historier, som fokuserer på netop dette. Man ved dog aldrig, hvem man tilfældigvis møder senere i livet – på en helt tilfældig tur med sine hunde.

Dave ( Dave Johns) og Fern ( Alison Steadman) mødes tilfældigt, da de er ude og lufte deres hunde i det nordlige London. De kommer delvis tættere på hinanden, men kæmper begge med hver sine udfordringer. Igennem 23 gåture viser det sig, om det er for sent med kærlighed i denne alder.

Der er sådan set intet i vejen med at vise en film om kærlighed i en sen alder. Mennesker stopper aldrig med at føle kærlighed, selvom man i et helt menneskeliv har været utrolig mange ting igennem. Dette er også sagen for Dave og Fern, som ønsker en nær kontakt, men hele tiden er opslugt af deres fortid. Derfor er det naturligvis også svært at få en fremtid med disse skavanker.

Dave Johns brillerede i filmen ”I, Daniel Blake” og viser i denne film, at han fortsat er en fantastisk skuespiller. Det samme gælder den rutinerede Alison Steadman, der igennem sit portræt viser hele følelsesregisteret. Dog har de fået tildelt et meget langsommeligt manuskript med flad og utroværdig dialog. Selvom begge skuespillere gør hvad de kan, for at skabe en autentisk historie, så må filmen siges at være en kedelig og langsom affære. Også selvom medvirkningen af to søde hunde selvfølgelig tæller op.

” Sidste strejf af kærlighed” har meget på hjertet, men det ender med at blive for langtrukkent og ligegyldigt. Dialogen holder ikke til et langt drama, da det bliver for banalt. Dave Johns og Alison Steadman gør hvad de kan, men filmen bliver bare aldrig rigtig spændende.

Titel: Sidste strejf af kærlighed
Original Titel: 23 Walks
Premieredato: 15. juli 2021
Instruktør: Paul Morrison
Skuespillere: Dave Johns, Alison Steadman, Bob Goody, Graham Cole
Spilletid: 102 min.
Selskab: Met Film Production, Another World Entertainment, 2020
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
De ting, vi sige...
Mafiaens Børn
Luca
The White Lotus ...
Miss Osaka
Undine
Pinocchio
Quo Vadis, Aida?
Reminiscence
Escape Room: No ...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...