Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

"Slaughter" (1972)

4. oktober 2001 af Morten Eriksen

4 stjerner Skriv en kommentar

"Slaughter" (1972) billede

Slaughter må finde dem der har slået hans forældre ihjel. Det viser sig at være mafiaen, og han må nu drage til Sydamerika for at få sin hævn.

Slaughter’s forældre er ofre for et bombeattentat. Han finder hurtigt ud af, at det skyldes at hans far vidste for meget om nogle computerhemmeligheder og måtte derfor skaffes af vejen. Slaughter tager sagen i egen hånd og får opsnappet at der skal være et møde blandt mafiaens håndlangere. Han stævner dem, men det viser sig, at FBI også er på sagen og derfor ender han i deres varetægt. Nu er det enten eller for Slaughter og hans chancer for at få hævn er små. FBI foreslår en handel der går ud på at Slaughter sendes til Sydamerika for at finde mafiabossen der står bag det hele. Løser han opgaven, så er de kvit. Han tager imod tilbudet og tager afsted. Han mødes med sin kontakt dernede og nu skal de sammen finde manden bag det hele. Han kommer tæt på mafiabossens elskerinde og så bliver det for alvor farligt…

Filmen er instrueret af Jack Starrett der året efter lavede endnu en Blaxploitation klassiker nemlig ”Cleopatra Jones” der også er anmeldt her på sitet. Slaughter spilles af Jim Brown der er tidligere fodboldstjerne. Han spillede i Cleveland Browns fra 1957-1965. I filmen har han en fortid som grøn baret og han er noget af et brød. Han er god i rollen der dog godt kunne have haft lidt mere historie. Han fyrer en masse slang af, og det er med til at skabe hans karakter. I nyere tid er han bl.a. set i ”Mars Attacks” hvor han spiller Byron Williams i casinoet. Mafiabossen Domenic Hoffo spilles af en skuespiller med navnet Rip Torn. Det navn sagde mig et eller andet, og jeg måtte slå det op! Tro det eller lad være, men det er faktisk Jay og Kay’s boss Zed i ”Men In Black”. I ”Slaughter” ligner han noget der er løgn med håret strittende i alle retninger. Han er blevet væsentligt pænere på sine gamle dage! Jeg synes dog at han udfylder rollen fint. Hans elskerinde spilles af Stella Stevens, der siden ”Slaughter” har levet et liv i B-films genren.

Man skal lige give filmen en chance i starten, men så er der derefter også sex og smæk for skillingen. I flere kampscener og biljagter er billedet gjort smalt, og det giver en god effekt. Filmen er efterfulgt af ”Slaughter’s Big Rip-Off” fra 1973.

Titel: "Slaughter"
Original Titel: "Slaughter"
Premieredato: 4. oktober 2001
Instruktør: Jack Starret
Skuespillere: Jim Brown, Rip Torn, Stella Stevens, Don Gordon, Marlene Clark, Cameron Mitchell
Spilletid: 94 min.
Selskab: Orion Pictures 1972
Genre: Action
Link: http://
Jim Brown er Slaughter.
Jim Brown er Slaughter.
Okay, jeg er ikke reporter, jeg vil bare gerne lære dig at kende...
Okay, jeg er ikke reporter, jeg vil bare gerne lære dig at kende...
Showdown på taget.
Showdown på taget.


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...