Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Honest Thief
Honest Thief billede

Trolls På Verden...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Smitty

1. december 2013 af Betina Bøgh Larsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Smitty billede

Hunden er menneskets bedste ven.

Smitty er en herreløs gårdhund, som strejfer rundt i Iowas gader og stræder, indtil dyreværnet tager den til sig og anbringer den på en hundekennel.

Ben (Brandon Tyler Russell) er 13 år gammel og bor sammen med sin alenemor (Mira Sorvino), som tjener til dagen og vejen som servitrice, samtidig med hun passer sit studie. Den lille familie er flyttet, for guderne ved hvilken gang, og Ben har svært ved at tilpasse sig de nye omgivelser.

Snart havner han i det dårlige selskab og kommer på kant med loven. For at råde bod på hans ugerning, stiller dommeren ham et ultimatum: Han kan afsone tre år i ungdomsfængsel, eller han kan tilbringe tre måneder hos sin morfar (Peter Fonda) i Iowa. Pga. uoverensstemmelser mellem Bens mor og morfar har Ben aldrig mødt sin morfar, men tager nu imod chancen.

Mødet med morfar og Smitty
Bens morfar er en hård og bestemt mand, som straks sætter sit barnebarn i sving med de daglige gøremål på sin gård. Det huer ikke ligefrem Ben, som har friere tøjler hjemme hos sin mor, men morfar Jack er urokkelig. Han synes dog, at Ben skal have en bedste ven, og derfor adopterer han gårdhunden Smitty på den lokale hundekennel.

Til at starte med, er Ben ikke synderligt interesseret i Smitty. Men Smitty viger ikke fra hans side, og som kongens efterfølger følger Smitty sin nye bedste ven og ejer, hvor end han går hen. Smitty er en trofast og kærlig hund, som passer rigtigt godt på Ben, og som tiden går, vinder Smitty Bens hjerte.

Hunden er menneskets bedste ven
Smitty er en sød og hjertevarm familiefilm, der efterlader seeren med en good feeling. Den handler om venskab, familie og værdier og formidler det gode budskab, at man kan adoptere en herreløs hund, hvis man har planer om at anskaffe sig en. Jeg blev helt overrasket over, hvor rørende filmen egentlig er og kneb en enkelt tåre eller to undervejs. Jeg kan derfor varmt anbefale den til både børn og voksne.

Vi følger Ben (Brandon Tyler Russell), en frustreret teenager, som undergår en stor forvandling, efter at have mødt sin hidtil ukendte morfar. Morfar Jack får sat skik på sit barnebarn, som ingen manerer har, og som er vant til at gøre og få, præcis hvad han vil. Men hos morfar Jack skal Ben gøre sig fortjent til at få den guitar, som han ønsker sig. Derfor bliver han sat til at arbejde i sommerferien, så han selv kan spare op til den.

Venskabet mellem gårdhunden Smitty og Ben har også stor indflydelse på dem begge to. De redder hinanden fra det ensomme liv, de begge har haft, og er der for hinanden i tykt og tyndt. Et perfekt eksempel på, at hunden er menneskets bedste ven.

Ekstra-materiale
Ekstra-materialet består af den obligatoriske trailer for filmen, et ’bag om filmen interview’ og et slideshow med billeder fra filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Smitty
Original Titel: Smitty
Premieredato: 28. november 2013
Instruktør: David M, Evans
Skuespillere: Brandon Tyler Russell, Peter Fonda, Mira Sorvino, Louis Gossett Jr.
Spilletid: 90 min.
Selskab: Another World Entertainment ApS, 2012
Genre: Familie


banner
Overskrift Højre Block
Saint Maud
Greta
Herself
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
FreakyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...