Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Snakes On A Plane

1. september 2006 af Jeppe Krogh

4 stjerner Skriv en kommentar

Snakes On A Plane billede

Filmen vil være et underholdende ride og ikke tage sig selv alvorligt. Den falder i de fleste klichéer, men det gør ikke så meget. Det er kitschet, campet, sjovt, spændende, romantisk og off-beat.

Surferdrengen Sean er så uheldig på Hawaii, at han overværer den lokale gangster Eddie Kim brutalt myrde en prominent advokat. Eddie Kim er mistænkt for narkohandel, børneprostitution og våbensalg, men der er ingen beviser mod ham – før nu. På Hawaii kan alt ske og Kim kan få fat på Sean. Der kommer Agent Neville (Samuel L. Jackson) ind i billedet. Han skal sørge for at vidnet kommer væk fra øen. Kims mænd finder hurtigt ud af hvilket fly vidnetransporten skal bruges til og gemmer alverdens, farlige giftslanger på flyet. Slangerne er til lejligheden blevet tirret og gjort aggressive og nu venter der Samuel L. Jackson et vildt ride.

Den tidligere amerikanske børneskuespiller David R. Ellis har instrueret. David har dog det meste af sin karriere arbejdet bag kameraet som stunt koordinator og det er også derfor han er en efterspurgt herre til at instruere actionfilm. Historien i Snakes On A Plane er nærmest ikke-eksisterende og han falder i alle klichéerne, men det er jo også spænding og action, der er vigtigst. David har senest instrueret filmene Final Destination 2 (2003) og Cellular (2004) med Kim Bassinger i hovedrollen.

Man siger i Hollywood at nogle film er ”star vehicles” og den i kategori falder Snakes On A Plane. Samuel L. Jackson spiller simpelthen sit seje selv, som vi kender ham fra utallige film, men det er som om det er ligegyldigt. Der er en stupid rammehistorie i filmen og så går det vilde eventyr. Denne seer glemte helt navnet på Jacksons karakter, men det er jo heller ikke vigtigt. Personligt ville jeg gerne snart se Jackson lave en film hvor han ikke skal spille helt, cool sort mand eller en birolle. Hvorfor mon han ikke vælger de gode roller derude? Får han dem ikke tilbudt??

Det bliver ikke påklistret eller glat selvom filmen falder i alle klichéerne. Skuespillerpræstationerne er ok, men det vilde eventyr tager hurtigt over og publikum er godt underholdt. Man ved nøjagtigt hvad man går ind til med denne film. Kald det en typisk Samuel L. Jackson-film, som vi har set det så mange gange før. Kald det en no-brain-actionfilm, der blot vil underholde publikum i to timer. Hvad end man kalder det, så virker Snakes On A Plane på sine præmisser – det er en god spændings/actionfilm. David R. Ellis’ film når liiige op på 4 stjerner ud af 6.

Titel: Snakes On A Plane
Original Titel: Snakes On A Plane
Premieredato: 1. september 2006
Instruktør: David R, Ellis
Skuespillere: Samuel L, Jackson, Julianna Margulies, Nathan Phillips, Rachel Blanchard
Spilletid: 105 min.
Selskab: Hannah Rachel Production Services Ltd., Mutual Film Corporation, New Line Cinema, Patchwork Productions
Genre: Action
Link: http://www.snakesonaplane.com/
Julianna Margulies er en brav stewardesse
Julianna Margulies er en brav stewardesse
Samuel L. Jackson som en bad ass cop
Samuel L. Jackson som en bad ass cop


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...