Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Emma
Emma billede

A Beautiful Day ...
The Invisible Man


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Snigskytten

28. februar 2016 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Snigskytten billede

Mangel på penge er omdrejningspunktet for Vincents rolle som snigskytte. Et tema som på alle måder er omdannet mere raffineret i mange andre film i genren.

Mød Vincent. En stilfærdig mand med et stilfærdigt liv. I hvert fald på overfladen. Han lever sammen med sin kone og datter samt sin syge far. Ingen af disse ved dog at Vincent har ondt i økonomien. Vincent er en dygtig skytte, og en dag på skydebanen møder han Renaud. Måske findes der her en vej ud af pengeproblemerne, for Renauld tilbyder Vincent et stort beløb for at varetage en lille opgave for ham. Vincent accepterer, men denne beslutning ender med at stille ham i langt større vanskeligheder end hvad hans egen mangel på kroner og ører udsatte ham for.

Fred Grivois giver dig her fortællingen om Snigskytten. Beretningen om en mand som desperat mangler penge og indvilliger i et spil han slet ikke kan gennemskue og siden overskue. Desværre mangler der bid i progressionen og skuespillet er til tider lidt stift og replikfokuseret. Der findes til syvende og sidst langt bedre bidrag fra Frankrig end dette. Det forekommer simpelthen at der er for lidt at arbejde med for de primære aktører i denne film. Reda Kateb (Zero Dark Thirty) spiller ganske vist Vincent uden de store armbevægelser, men der er desværre heller ikke rigtig noget spændende ved ham, når først at hans riffel findes frem. Johan Heldenbergh (The Broken Circle Breakdown) lader også noget tilbage at ønske i rollen som Renaud. Han er slet ikke så mystisk og kuriøs som man kunne have ønsket sig. Ludivine Sagnier (Swimming Pool, Peter Pan) og ellers altid herlige Tcheky Karyo (Bad Boys, GoldenEye,The Patriot) er placeret som det rene fyld som henholdsvis Vincents kone og far.

Snigskytten peaker aldrig rigtig og ender som en ubetydelig grå masse. Hvad der kunne have givet et spændende produkt, ja det blegner og forsvinder hurtigt fra din erindring. Det sidste kvarters forsøg på nervepirrende jagt er simpelthen søsat for sent. Når man som seer har udstået Snigskytten, så føler man ganske enkelt ingenting. Filmen må nøjes med 2 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Another World Entertainment.

Titel: Snigskytten
Original Titel: La R'esistance De L'air
Premieredato: 11. februar 2016
Instruktør: Fred Grivois
Skuespillere: Reda Kateb, Johan Heldenbergh, Pascal Demolon, Ludivine Sagnier, Tcheky Karyo, Blanche Hemada Costoso, Sylvie Degryse
Spilletid: 95 min.
Selskab: Gaumont, Back Up Media, 2015
Genre: Action , Thriller
banner
Overskrift Højre Block
Sagen Collini
Luna og den magi...
Spioner på Missi...
Unhinged
Familiefesten
Peninsula
Mælkekrigen
Dolittle
Wild Rose
Den Gode HustruKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...