Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

After
After billede

Ad Astra
Pokémin Detectiv...
Us


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Starry Eyes.

5. april 2015 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Starry Eyes. billede

Super cool horror fortælling om store skuespiller drømme, en kynisk plan. Starry Eyes er spændende udført, og hvis man holder ved til enden, får man en solid og skræmmende film oplevelse.

Sarah er en ung kvinde der for alt i verden drømmer om at slå igennem som skuespillerinde i Hollywood. En dag bliver der åbnet en dør på klem, da hun bliver inviteret til casting på horror filmen The Silver Scream, af det anderkendte firma Astraeus Pictures. Den første casting virker godt nok ikke som de andre hun har været til, men snart bliver Sarah alligevel involveret i produktionen, og det ser ud som om hendes drømme snart vil gå i opfyldelse. Men alt har sin pris, og selvskabet Astraeus Pictures ved godt hvad de vil have for at gøre den unge smukke kvinde til en stjerne. Alt har sin pris, og Sarah må betale med noget andet og mere værdifuldt end kolde kontanter.

Alexandra Essoe der spiller den talentfulde skuespillerinde Sarah, er virkelig god i rollen. Man tror på hendes karakter, og derfor er det også det mere smertefuldt at følge hende ned i den mørke spiral af død og ødelæggelse, hun er havnet i, da hun skriver kontakt med det noget utraditionelle film selvskab.

Instruktør parret Kevin Kolsch og Dennis Widmeyer der også har skrevet historien formår virkelig at skabe uhyggelige og intense stemninger. Flere scener er virkelig skræmmende, og selvom historien om, at man sælger noget af sig selv, til den mørke side, for at få held i livet, ikke er ny, så formår Kevin Kolsch og Dennis Widmeyer alligevel at gøre den kendte fabel tidssvarende og aktuel. Det bliver spændende at se, hvad de kommer til at lave i fremtiden. Håber ihvertfald ikke de sælger deres sjæl til Hollywood.

Starry Eyes er en intens, vel udført og til tider virkelig skræmmende moderne horror historie, der med garanti vil få fans af genren til at klappe i hænderne af begejstring.

Ekstramateriale.

Det er muligt at se skuespillerinden Alexandra Essoe’s casting til filmen, hvilket jo er ret sjovt i forhold til selve filmens historie. Det er også muligt at se filmens trailer og nogle slettede scener.

Starry Eyes er flot overført til DVD i dens oprindelige widescreen format, og lyden kan nydes i Engelsk Dolby Digital 5.1.

Starry Eyes kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Starry Eyes.
Original Titel: Starry Eyes.
Premieredato: 5. april 2015
Instruktør: Kevin Kolsch, Dennis Widmeyer.
Skuespillere: Alexandra Essoe, Pat Healy, Noah Segan, Amanda Fuller.
Spilletid: 92 min.
Selskab: 2014
Genre: Gyserbanner
Overskrift Højre Block
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge Hænder
Letter from Masa...
The Last Gentleman
Hacker
Diego Maradona
It del 2KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...