Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Staying Alive (DVD)

19. januar 2003 af Ole Jessen Hansen

2 stjerner Skriv en kommentar

Staying Alive (DVD) billede

Skuffende opfølger til Saturday Night Fever

Helten fra Saturday Night Fever: Tony Manero er tilbage. 5 år efter hans oplevelser i Brooklyn, New York, har han taget springet over Brooklyn Bridge, til Broadway. Her går han i gang med at få sin livsdrøm opfyldt, nemlig at få succes som danser i et Broadway show.

Tony Manero (John Travolta) er på jagt efter succes. Sammen med hans gode veninde Jackie (Cynthia Rhodes) er livet en konstant jagt på rollen som danser i et Broadway-show. Tony går til alle de prøver han kan komme til, men har ikke rigtig succes med at få et job. Det nærmeste job han får er som tjener på et diskotek. Via hans veninde, hører Tony om en prøve på et nyt Broadway show. Tony er fyr og flamme, og til prøven som går godt får han kontakt med kvinden der spiller hovedrollen i showet: Laura (Finola Huges) . Som den naive mand Tony er, bliver han fascineret at Laura, og den måde hun danser og lever på. Tony starter en affære med Laura, men finder hurtigt ud af, at på Brodway er der ikke noget der hedder regler og etikette. Her udnytter alle hinanden, i jagten på succes og rigdom.

Det lykkes Tony via hårdt arbejde og støtte fra hans veninde Cynthia, at få hovedrollen i showet på Broadway. Og til sidst indser han, at det eneste der tæller for ham er gode venner og ærlighed i jagten på succes.

Lige så glad som jeg var for Saturday Night Fever, lige så skuffet bliver man over Staying Alive.
Som det store Travolta fan jeg er, gør det ondt at se John Travolta spille i denne film. Man sidder generelt og krummer tær i det meste af filmen. Der er jo nok en grund til at både John Travolta og Finola Hughes i 1984 blev nomineret til en Razzia Award, for værste hovedrolleindehaver og værste kvindelige birolle.

Historien fungerer slet ikke, og man må sige at Sylvester Stallone, som har instrueret filmen, både har prøvet op og nedture i sit liv. Og denne film er absolut en nedtur. Men det har da lykkes for ham at få sin bror skrevet ind i en lille birolle, og Frank Stallone leverer da også det musikalske hit i denne film med hittet ”Far from over”, som faktisk blev nomineret til en Golden Globe dette år, som bedste hit til en film.

Det eneste højdepunkt i denne film, som jeg vil nævne, er slutningen af filmen hvor Tony endelig har fået succes, og i stedet for at feste med de rige, tager han en ”blærerøvsrunde” som han kalder det i New York. En klar association til åbningsscenen i Saturday Night Fever.

Ekstra materiale:

Der var desværre ikke noget ekstra materiale til denne film.

Titel: Staying Alive
Original Titel: Staying Alive
Premieredato: 19. januar 2003
Instruktør: Sylvester Stallone
Skuespillere: John Travolta, Cynthia Rhodes, Finola Hughes
Spilletid: 93 min.
Selskab: Paramount, 1984
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...