Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Supercross

1. maj 2006 af Henrik Andersen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Supercross billede

Så er der mulighed for at få sine lyster styret hvis man er til Supercross og hvad der følger i kølvandet på denne ekstremsport. Bare ærgerligt at filmen i sig selv er super dårlig.

De to brødre Trip ( Mike Vogel ) og K.C. ( Steve Howey ) er vidt forskellige. Den ene satser altid på det sikre og spiller efter reglerne, mens den anden er vild og ude af kontrol, og nyder at gå mod strømmen. Det gælder både i livet, og i deres fælles besættelse: Motocross! En ting er de dog enige om: De vil for alt i verden leve op til deres afdøde fars drøm, om at skabe et navn for sig selv indenfor motocross verden. Men efterhånden som de stiger i graderne indenfor denne voldsomme sport, skilles deres veje. De forskelligheder der engang gjorde, at de arbejdede så godt sammen, gør dem nu til rivaler.

Supercross kommer i kølvandet på andre film om ekstremsport indenfor motorverdenen. Den er billig lavet efter Hollywood standart og der e r heller ikke nogen store stjerner med på rollelisten. Sophia Bush der medvirker er kendt for Tv-serien: One tree Hill, og er nok det mest spirende stjernefrø blandt den tynde besætning.
Men nu er det måske nok lidt uretfærdig at sige at skuespillerne spiller dårligt, når man lige stopper op og ser på hvad de har at arbejde med. Og derefter må konstatere at der ikke er meget motorkraft i det noget trætte manuskript.
Historien er papir tynd og replikkerne må have været meget svære at arbejde med, for de er simpelthen så dårlige. Ikke dårlige på den fede måde som feks. I film af den legendariske Ed Wood, men dårlige på den ufede måde, så man bare sidder der og bliver mere og mere træt. Jo de kære skuespillere har bestemt ikke haft det nemt.
Instruktøren prøver at få publikum til at glemme den ligegyldige historie ved at fyre op under nogle action scener hvor drengene giver den gas på deres maskiner. Et billigt trick der måske nok virker på et ungt teenage publikum, men bestemt er let gennemskueligt hvis man bare har set lidt film.

Så hvis du vil se en ordentlig film hvor der virkelig er oktan i blodet så se eller gense hellere de andre film der er blevet lavet i denne genre, for denne omgang Supercross fortaber sig hurtigt i en luftig støvsky, der næsten er glemt inden rulleteksterne er løbet over skærmen.

Ekstramateriale:

Der er intet ekstra at finde på denne udgivelse udover en trailer til Supercross og en håndfuld Previews fra andre film fra samme selskab.

Filmen er venligst udlånt af Scanbox.

Titel: Supercross
Original Titel: Supercross
Premieredato: 4. april 2006
Instruktør: Steve Boyum.
Skuespillere: Mike Vogel, Steve Howey, Cameron Richardson, Sophia Bush, Aaron Carter, Channing Tatum, Robert Patrick, Robert Carradine, Carilina Garcia, Ryan Locke.
Spilletid: 80 min.
Selskab: 20th century fox. 2006
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...