Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Superman Returns

25. marts 2007 af Claus Larsen

2 stjerner Skriv en kommentar

Superman Returns billede

En supertynd kop te

Superman er utvivlsomt en af verdens største superhelte. Hans liv startede kort før Anden Verdenskrig og har i mange medier udviklede sig siden hen. Mest berømt er måske den række af film, hvor Christopher Reeves spillede Superman. Filmene var nogen af de første, der udnyttede deres popularitet til at række ud over filmene i forbindelse med diverse effekter, der kunne købes af inkarnerede fans.

I forbindelse med Superman Returns-filmen, er der naturligvis også lavet et spil til PlayStation 2, således, at man kan prøve at være en af de største superhelte i verden. Det viser sig bare at være en noget tvivlsom oplevelse.

I spillet skal man igennem en række kapitler forsvare Metropolis for angreb udefra. Det drejer sig både om naturkatastrofer, men i særdeleshed når Metallo og Paraiste kommer til byen for at gøre livet et helvede for dig og Metropolis’ indbyggere.

Det gælder mestendels om at slå på tæven, kyle med biler eller at puste ild ud, og det bliver desværre i længden lidt kedeligt, fordi slagserierne er bygget på kombinationer af tilfældigheder, når man i kampens hede trykker på joypad’en. Dog er selve spilsystemet i kampene ganske lækkert lavet med gode effekter og lækker lyd. Værre bliver selve grafikken dog. Metropolis er gigantisk og du har som Superman adgang til alle gader og stræder enten ved at løbe eller ved at flyve hurtigere end et fly. Bygningerne er derfor stort set ens bygget op og ret kedeligt at se på. Gaderne er døde, taget i betragtning af byens størrelse og nede på jorden er grafikken ganske enkelt ikke pengene værd.

Der er heller ingen harmoni mellem de forskellige missioner. Allerede fra begyndelsen oplever du en ret høj sværhedsgrad, mens man midt i spillet ikke skal udfordres ret meget, blot have tålmodighed mens du banker robotter til skrot i en lang række missioner, der er næsten komplet ens. Den bagvedliggende historie er også usammenhængende og har ingen reel betydning i det lange spil.

Lidt mere harmoni i spillet, lidt større udfordring og en bedre udnyttelse af konsolens muligheder kunne have hjulpet Superman Returns op over middel.

Spillet er venligst stillet til rådighed af
EA Games.

Titel: Superman Returns
Original Titel: Superman Returns
Premieredato: 14. december 2006
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...