Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Talenttyven

11. marts 2013 af Michelle Luna Bordig

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Talenttyven billede

Hvem har stjålet Jonatan Spangs talent?

Talenttyven handler om Mark(Casper Crump) og Troels(Jonatan Spang), som tilsammen udgør popbandet The Heartbreak Hotels, som var populære i 90’erne. Det er Troels der skriver alle sangene, og det er Mark som alle pigerne er vilde med. De prøver nu, at lave en comeback plade, som skal have en ny og anderledes lyd.

Marks kæreste Laura(Mille Lehfeldt), er en receptionist, som bruger sin fritid på at lave eksperimenter så som hendes selvkogende tekop. Laura bliver talentskannet, og det viser sig at hun er et geni. Laura får overbevidst sin chef(Frank Hvam), om at sætte hendes kop i produktion. Mark bliver missundelig på Lauras succes, og stjæler Lauras talent. Laura er nu spejlblank, mens Mark skriver gode sange til den nye plade.

Talenttyven, som skal forstille at være en komedie, er ikke særlig sjov. Manuskriptet er vildt dårligt og er fyldt med platte jokes. Dog kan man komme til at trække lidt på smilebåndet, når Lauras mor Susse(Birthe Neumann) skal brokke sig over sin lægeuddannede datter, Gitte(Mille Dinesen). Gitte er tyk, fordi hun er gravid, og single og bliver derfor stemplet som lebbe. Det er ærgerligt at Birthe Neumann ikke er mere med, end det hun er. Hun er den eneste der har fået de sjove replikker. Det eneste der kan få mig til at grine, er at Jonatan Spang seriøst mener at dette er en komedie.

Idéen om at en talentløs mand stjæler talent er god, men det lykkes aldrig Jonatan Spang at give fornemmelsen af at nogen overhovedet har noget talent i Talenttyven. Lauras selvkogende tekop, ligner ikke noget som man skulle være et geni for at opfinde.

Normalt er instruktør Jonatan Spang sjov, når han laver stand-up. Han har haft stor succes med shows så som Damer(2005), Familie(2008) og Biblen(2008). De senere år har han bare ikke rigtig kunne lykkedes med film. Selvom Jonatan Spang er uddannet skuespiller går det galt for ham i samtlige film, så som Over Kanten(2012), og Talenttyven.

Af Ekstramateriale er der videokommentar med Jonatan Spang og Casper Crump, bloopers, musikvideoerne til Jo-Ann og Bosættelser samt bag om kameraet på optagelserne til Bosættelser. Og The Heartbreak Hotels på Smukfest.

SF/Fox.

Titel: Talenttyven
Original Titel: Talenttyven
Premieredato: 12. februar 2013
Instruktør: Jonatan Spang
Skuespillere: Jonatan Spang, Casper Crump, Mille Lehfeldt, Nicolas Bro, Mille Dinesen, Birthe Neumann, Frank Hvam
Spilletid: 85 min.
Selskab: SF Film 2012
Genre: Humor
Link: http://www.facebook.com/TalentTyven?fref=ts


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...