Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 3

13. maj 2007 af Hans Christian Vang

3 stjerner Skriv en kommentar

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 3 billede

Endnu en DVD med grønne teenagere, der slår på tæven.

I denne nytænkning af Ninja Turtles konceptet, er de fire ninjapadder og deres sensei, Splinter, blevet transporteret 100 år frem i tiden, hvor de så begynder at bekæmpe onde, futuristiske robotter og deslige. I fremtiden hooker ninjapadderne op med Cody Jones - søn af Casey Jones og April O'Neil, der er hans afdøde tipoldeforældre. Cody er et teenage-geni. Han har opfundet en tidsmaskine, og har hentet padderne frem til hans tid, fordi han gerne ville møde de legendariske fyre han har hørt så meget om igennem hans opvækst. Cody er vanvittig rig. Han ejer O'Neil Tech - en virksomhed stiftet af hans tipoldeforældre - der er ufattelig mange penge værd.

Tredje volume af Teenage-paddernes tidsrejse byder ikke på mange fornyelser ifht. de foregående 2, men kvaliteten sænkes heller ikke - heldigvis.

7. Cody O'Neil får ved et uheld fortalt Michaelangelo at han aldrig har set en gyserfilm - de er åbenbart ikke så store i fremtiden. Dette får naturligvis Michaelangelo, festaben over dem alle, til at hive fat i kraven på Cody og hive ham med i biografen - hvad han så ikke lige havde regnet med, er at de får en hel del mere end bare et 'sikkert gys' ud af den affære.

8. Michaelangelo's favorit superhelt fra paddernes egen tid - Turtle Titan - er dukket op igen i fremtiden, men ikke i hans oprindelige form. Han er nemlig ikke andet end en luset bedrager, der lever højt på legenden om Turtle Titan. Dette huer ikke Michaelangelo, der får padderne motiveret til at sprede ordet om hans bedrager status - men får de mon brug for Turtle Titan's hjælp i sidste ende, når tingene - som sædvanlig - går amok?

9. Padderne og Cody skal bruge et specielt metal til et eksperiment, og dette metal findes kun på månen, så afsted med padderne til månen. Michaelangelo hygger sig gevaldigt med tanken om at gå på månen, det har de jo ikke kunnet i deres egen tid, men festen bliver gjort kortere end forventet da padderne kommer ansigt til ansigt med en af Darius Dun's håndlangere, der er sendt til månen for at gøre det af med padderne.

Historierne er fortsat jævnt underholdende action-plots med lidt tilsat humor hist og pist, som uden tvivl vil få de allermindste i familien til at vride sig rundt på gulvet af grin. Jeg savner lidt bid engang imellem, nu jeg har set 9 afsnit af denne serie og gerne vil ha' lidt variation. Turtles konceptet blev ikke skabt til at være en gang børneguf, men var faktisk en meget grum historie. Dette er fuldstændig borte, selvom de to nye serier fra det nye årtusinde er mere 'voksne' end klassikeren fra 80'erne og 90'erne.

Animationen er fortsat ganske fermt produceret, selvom det hele ser lige computergenereret nok ud ...

Jævnt underholdende pjat med lidt knytnæver og cirkelspark nu og da.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
On Air Video.

Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Tidsrejsen 3
Original Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Flash Forward 3
Premieredato: 26. marts 2007
Instruktør: Dubberman
Skuespillere: Simon Stenspill, Sune Svanekier, Allan Hyde, Andreas Nicolet
Spilletid: 75 min.
Selskab: 4Kids, On Air, 2007
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...