Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Alle For Fire
Alle For Fire billede

Thor: Love And T...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 4

15. maj 2007 af Hans Christian Vang

3 stjerner Skriv en kommentar

Teenage Mutant Ninja Turtles - Tidsrejsen 4 billede

Foreløbigt sidste omgang ninja action med de grønne teenage-padder!

I denne nytænkning af Ninja Turtles konceptet, er de fire ninjapadder og deres sensei, Splinter, blevet transporteret 100 år frem i tiden, hvor de så begynder at bekæmpe onde, futuristiske robotter og deslige. I fremtiden hooker ninjapadderne op med Cody Jones - søn af Casey Jones og April O'Neil, der er hans afdøde tipoldeforældre. Cody er et teenage-geni. Han har opfundet en tidsmaskine, og har hentet padderne frem til hans tid, fordi han gerne ville møde de legendariske fyre han har hørt så meget om igennem hans opvækst. Cody er vanvittig rig. Han ejer O'Neil Tech - en virksomhed stiftet af hans tipoldeforældre - der er ufattelig mange penge værd.

Fjerde og sidste udgivelse - i al fald i denne omgang - af serien indeholder ligesom de tre foregående udgivelser kun tre afsnit:

7. En ondsindet fætter ved navn Jammerhead har fået fingre i et stykke teknologi, der muliggør usynlighed. Denne maskine bruger han til at stjæle Darious Dun's krop - og nej, historien giver ikke meget mere mening end min synopse her - for at kunne komme ind på O'Neil Tech, Cody's selskab, og stjæle et af Cody's største projekter - et projekt der uden tvivl kan gøre ham rigere end Oprah Winfrey.

8. Michaelangelo bliver tilsyneladende besat af en poltergeist, og begynder at sprøjte grønt slim og den slags - på bedste The Exorcist manér - efter at have været en tur i byen, som den festabe han nu engang er. Det viser sig at en af paddernes fjender står bag, og nu må hele holdet - minus Michaelangelo - så uddele cirkelspark nok til at få reddet Michaelangelo!

9. Det her afsnit var faktisk interessant. Bevares, det er ikke et nyt koncept - men det er ikke set i Turtles sammenhæng før. Byen invaderes af padderne - eller, rettere KLONER af padderne. Disse kopier er ikke grønne, men sorte, og kan matche enhver evne hos de oprindelige padder - så da de sorte padder udfordrer originalerne til kamp, er der dømt bank!

Ferm animationsproduktion selvom serien ser lige computer-animeret nok ud for min personlige smag, men det er også svært at komme udenom medmindre man laver tegnefilmene på gammeldags manér.

De danske stemmer er finurlige og ganske udmærkede, selvom der engang imellem optræder en besynderlig dansk oversættelse hist og her.

Igen kun tre afsnit på DVD'en, og ikke så meget som skyggen af noget ekstramateriale. Det er vanvittig kedeligt, når man skal købe produktet her - jeg ville personligt leje det, eller noget andet Turtles gejl, hvis man har lysten til en gang grønne cirkelspark. Men er man turtles fanatiker, eller kender en lille turtles fanatiker der skal ha' en overraskelse, så kan man da kun ramme plet ved indkøb af disse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
On Air Video.

Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Tidsrejsen 4
Original Titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Flash Forward 4
Premieredato: 26. marts 2007
Instruktør: Dubberman
Skuespillere: imon Stenspill, Sune Svanekier, Allan Hyde, Andreas Nicolet
Spilletid: 75 min.
Selskab: 4Kids, On Air, 2007
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
PlaygroundKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...