Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Fabelmans
The Fabelmans billede

John Wick: Chapt...
Den, Der Lever S...
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The accidental husband

19. oktober 2009 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The accidental husband billede

Sød, romantisk film om kærlighed og modsætninger

Jeffrey Dean Morgan spiller overfor Uma Thurman i en pseudoforvekslingskomedie, hvor kærligheden pludselig slet ikke er det, man troede den var.

Dr. Emma Lloyd har et radioprogram hvori hun rådgiver kvinder om kærlighed. Hun er forlovet med den kedelige, men loyale Richard, der samtidig er hendes forlægger – Dr. Emma har nemlig netop udgivet en bog om den svære kærlighed.
Sophie skal giftes med Patrick, men har pludselig fået kolde fødder, og ringer derfor ind til Emma, der råder hende til at droppe brylluppet. Sophie gør det forbi med Patrick, og han føler sig i den grad svigtet. I stedet for at vende vreden mod sin ex-forlovede, så vender han den mod dr. Emma, og beslutter sig for at gøre livet surt for hende. Med hjælp fra sin hackerven – en ung dreng, hacker de sig ind i kommunens system, og en, to, tre, så er Emma og Patrick gift. Det byder naturligvis straks på en række problemer for Emma, der ikke kan blive gift med Richard før ægteskabet med Patrick er annulleret.

The accidental husband er en rigtig fin, lille komedie. Jeffrey Dean Morgan udstråler en fantastisk karisma og en ru charme, der giver herligt modspil til Uma Thurmans sødme og lidt kantede stil. Fornuft møder følelser og det giver filmen en fin kontrast og gnist. Colin Firth er også et godt valg til rollen som den kedelige Richard.
Filmen er den type film, der sagtens kan leve med forudsigeligheden og en gentagelse af det evigt gyldige tema om at finde kærlighed uvante steder og at modsætninger tiltrækkes af hinanden. Den holder sig kørende på et velskrevet manuskript og en god instruktion og udnyttelse af skuespillernes stærke sider.
The accidental husband er instrueret af Griffin Dunne, der ellers mest har gjort det som skuespiller, men som med denne film viser, at han både kan instruere og har et fint greb om genren.

På trods af at denne film ikke er en, der bliver hængende i bevidstheden længe efter rulleteksterne, så opfylder den så udmærket kravene til en romcom. Og den kan uden problemer ses af selv de, der ellers får røde knopper ved tanken om endnu en film om kærlighed og forveksling.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: The accidental husband
Original Titel: The accidental husband
Premieredato: 22. september 2009
Instruktør: Griffin Dunne
Skuespillere: Jeffrey Dean Morgan, Uma Thurman, Colin Firth
Spilletid: 87 min.
Selskab: Yari Film Group, Nordisk Film, 2009
Genre: Romantik


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...