Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Birds Of Prey
Birds Of Prey billede

The Outpost
Bølle På Eventyr
Spioner På Missi...
Undtagelsen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Blair Thumb - Special Edition (DVD)

19. januar 2003 af Gert Sørensen

3 stjerner Skriv en kommentar

The Blair Thumb - Special Edition (DVD) billede

I oktober et år tog tre unge filmmagere tog ind i skoven for at filme dokumentarfilmen ” The Blair Thumb”. ….. uden en film skammel

Tre unge tommelfingre tager ud i skoven ved byen Blair. De skal lave en dokumentarfilm om
”the Blair Thumb”, der siges at huserer skovene omkring Blair. Blair thumb er opfølgeren til Thumb Wars og Batthumb. Skuespillerne i denne film er, som de to foregående, 100 % spillet af tommeltotter.

Da filmen er en parodi på The Blair Witch, er det en stor fordel at have set den originale film, før denne. Vi kommer gennem mange episoder i filmen hvor man kan genkalde scenen fra de oprindelige film. Det er skægt at se tommeltotter genfortælle en hel film på 28 min.

The blair thumb er ikke nær så sjov som ThumbWars, men det er nok fordi der er meget mere at gøre grin med. Jokene er også lidt for platte, og de bliver hurtigt trættende at se de samme hoveder fise rundt i skoven. Det er lige som om man ikke har arbejdet nok med materiallet, og bare har haft travlt med at få smidt et afsnit mere ud på markedet. Man kunne godt have forvented sig lidt mere, speciet af forfatteren til Ace Ventura og Niels Neutron.

The Blair Thumb, har nogle rigtig gode effekter. Det er utroligt at nogle har taget sig den tid det tager at indsætte øjne og munde på tommeltotter, og bringe dem til live på den måde. Folkene bag denne fil er tydeligvis totale tåber, men resultatet er faktisk sjovt. Ikke helt så sjovt som de foregående film, men stadig væk et kik værd.

På DVDen finder der to audiospor, det ene med sindssyge kommentarer, der er utroligt dårlige og ikke til at komme igennem. Det andet er med hele produktions holdet, den falder også til jorden, der mangler info og deres forsøg på at være sjove falder helt til jorden.

Der er også en bag om scenen kik. Det til gengæld er sjov. Her bliver alle skuespillerne interviewet om alle mulige emner, en fortæller gladelig om sit rektal eksem, mens instruktøren fortæller om hvorfor det er vigtigt at have en pistol med når man skal have rigtige bange føelser ud af sine skuespillere.

Derudover er der trailere til filmen, outtakes der er pure opspind men meget sjove, samt kiksede scener der ender med at være sjovere end selve filmen.

Derudover er der klip fra alle 4 film i serien

The blair thumb får 3 ud af 6 stjerner, for godt ekstra materielle men en lidt tam film.

Titel: The Blair Thumb - Special Edition
Original Titel: The Blair Thumb - Special Edition
Premieredato: 19. januar 2003
Instruktør: Steve Odeker
Skuespillere: Steve Odeker
Spilletid: 28 min.
Selskab: O entertainment
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For Life
Undtagelsen
Maryam – den per...
Trolls på verden...
Frost 2
Birds Of Prey (4...
Blokhavn
SangklubbenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...