Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Feast of The Goat

19. april 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Feast of The Goat billede

Den Dominikanske Republik bliver styret brutalt af diktator General Trujillo. Hans højre hånd, Cabral led frygtelige kvaler under dette regime, med en humørsvingende general og hans forlystelsessyge!

Efter enogtredive år, vender datteren Urania Cabral (Isabella Rossellini) tilbage for at gense det hele. Hun møder faderen Agustín Cabral (Paul Freeman) afkræftet, gammel i sin kørestol, og minderne vælter frem. Tilbage til 1961, året hun ejste væk, og igen tilbage til 1956, hvor det hele begyndte. Hun var ung (Stephanie Leonidas) og alt var ude for hendes bevidsthed. Men faderens arbejdsgiver Trujillo, var en skånselsøs diktator, anså fejl for forræderi, og flere måtte lade livet for dette. Og Agustín var stadig den tro væbner, trods indre afsky. Ingen turde trodse generalen.
Hans fremskadende ondskab, som at skille elskende par, var en fornøjelig hobby, og at hans egen forlystelsessyge over for meget unge piger, blev opdaget af en systemkritiker, der måtte lade livet. Desværre var han amerikansk statsborger, og New York Times havde opsnappet kritikerens rejse tilbage til den Dominikanske republik, så flere måtte lade livet i denne kølvand, for at holde vandene stille.
Men tiderne er skæbnesvangre, kommunisterne vokser i styrke, samtidig har Trujillo fået øje på Agustíns unge datter!

”Bukkens Fest” som den danske oversættelse på Mario Vargas Llosa´s roman, som filmen er baseret på, om den magtfulde egenrådige leder Trujillo (også kaldet ”Velgøreren”), og mordet efter at have holdt landet i et jerngreb i mere end tre årtier!
Landet har været plaget af vold, fattigdom, frygt, mord og en begrænset frihed, medens lederne, og især lederen selv har levet på solsiden, og nydt godt af frugterne. Han var på god talefod med Washington, og de så den anden vej overfor hans styremetoder. I 1961 lige før han blev myrdet, ejede han 80 procent af landets værdier, overflyttet som personlig ejendom!
Tomas Milian spiller besnærende og sublimt, som den groteske general. Paul Freeman ligeledes, et gribende portræt af en mand med alvorlige problemstillinger.
Isabella Rossellini spiller en birolle i denne historiske epos, der med sine næsten to en halv time, for trukket sig selv lidt i halen, og ikke helt har momentet til sidst.
Men en seværdig film, der bygger på historiske facts, oversat til film.

På ekstra materialet findes en spansk og engelsk trailer til filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: The Feast of The Goat
Original Titel: La Fiesta del chivo
Premieredato: 10. april 2007
Instruktør: Luis Llosa
Skuespillere: Tomas Milian, Isabella Rossellini, Paul Freeman, Juan Diego Botto, Stephanie Leonidas, David Zayas, Steven Bauer, Eileen Atkins
Spilletid: 140 min.
Selskab: Lolafilms/2005
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...