Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Gentlemen

13. august 2020 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Gentlemen billede

Ufuldstændigt værk fra Guy Ritchie. Hans forsøg på at tage et kryptisk step op i ligaen for udspekulerede manuskripter, ja, det bliver kun tæt på halvt udført.

Den sidste halvdel af The Gentlemen er vittig og actionfyldt, hvilket selvfølgelig er opløftende. Kontrasten er dog bare til at få øje på, da den første halvdel er et rodet samsurium af plottråde, som man skal holde tungen lige i munden for at følge. Til tider komplex og sjusket for det blotte sind, og det fordrer intet for at du overhovedet skulle få lyst til at nå frem til den ”gode” halvdel. De skæve karakterer i denne omgang ”alle mod alle kat efter musen” er absolut elskelige og underholdende. Men hvordan de er endt i samme film og manuskript er mig en gåde. Et hvert forhold kan veksles med både et plus og et minus, og så kræver det vel ikke de store matematiske evner at omregne ligevægt til en middelkarakter.

Nej, jeg er ikke videre imponeret over Guy Ritchies seneste påfund, for jovist prøver den at være raffineret og sofistikeret, men på et plan som er aldeles uvedkommende for gamle fans og nytilkomne. Starten er simpelthen for grå, selvom Colin Farrell, Eddie Marsan og Hugh Grant gør hvad de kan for at få publikum til at holde modet oppe. Noget som omvendt ikke lykkes for Matthew McConaughey, Charlie Hunnam og Henry Golding. Der er RIGTIG langt til niveauet fra Snatch og Lock, Stock And Two Smoking Barrels.

Humlen i det hele handler om amerikaner Mickey Pearson (McConaughey), en driftig forretningsmand, som vil sælge sit imponerende pot-fabrikat i London. Antallet af udefrakommende, som gerne vil have mere end bare en del af pakken, er mange. I et kompliceret spind af aktører bliver det en kamp om at vinde kontrollen over dette imperium. Ikke et fornyende plot for genren, og ej heller noget unikum for sin udførelse, hvilket egentlig bare gør det ret så let at anbefale langt stærkere kort i samme stil.

The Gentlemen har sine momenter, men for pokker hvor jeg savner den lethed der ellers normalt forbindes med en Guy Ritchie-produktion. Jeg kan ikke få mig selv til at hive mere end tre stjerner frem. Kærligt, men velment, vil jeg bede Ritchie om at oppe sig gevaldigt inden han stille sig selv bag et kamera igen.

Udgivelsen indeholder blandt andet et portræt af Guy Ritchie, et kig bag kulisserne og en gennemgang af alle de slang-ord for cannabis, som bliver brugt i filmen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: The Gentlemen
Original Titel: The Gentlemen
Premieredato: 13. juli 2020
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant, Eddie Marsan, Henry Golding, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Jason Wong, Lyne Renée, Tom Wu, Simon Barker, Chidi Ajufo, John Dagleish
Spilletid: 113 min.
Selskab: Miramax, Toff Guy Production, 2019
Genre: Action , Humor
banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...