Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The greatest showman

25. december 2017 af Maria Bogensberger

5 stjerner Skriv en kommentar

The greatest showman billede

Rørende, fascinerende og smuk. Den har det hele

P. T. Barnum (Hugh Jackman) vokser op under trange kår hos sin far, der er skrædder. Da faderen dør står han alene og kæmper for overlevelse. Da han er blevet voksen, vender han tilbage til sin barndoms veninde Charity (Michelle Williams) og sammen får de to piger. Men Barnum drømmer om accept, noget han aldrig fik som barn. Han åbner et cirkus ”The greatest show on earth” en imponerende forestilling, hvor alle medvirkende skiller sig ud fra normen. Stor succes venter ham, men hvornår er det nok?

Stjernespækket rollebesætning
The greatest showman (2017) er spækket med stjerner indenfor musicals. Hovedrollen spilles af Hugh Jackman, som bla. er kendt fra sin roller i filmen Wolverine (2013), filmene X-men samt Les Misérables (2012), hvor han blev nomineret til en Oscar for sin hovedrolle. Andre stjerner er Zac Efron som man jo kender for filmene High school musical (2006-2008), samt Michelle Williams og ja jeg kunne blive ved.

Handling
I starten af filmen The greatest showman er P.T Barnum barn. Man ser hans opvækst som fattig, hvor han hjælper sin far, som er skrædder hos hans rige kunder. Her er ingen accept af hans person og det fortsætter mange år frem. Han ønsker at give sine børn, en opvækst og en fremtid som han aldrig fik. Han får den geniale ide at åbne et cirkus med en overdådig forestilling, hvor alle medvirkende er udenfor normen. En kæmpe, en tyk mand, en skægget dame, en dværg mm. De alle har gennem hele livet været gemt væk fra offentligheden, da de ikke kunne accepteres. Her er de pludselig noget og alle har de talenter på hver deres måde. Showet for stor succes indenfor arbejderklassen, men det er ikke nok for P. T Barnum han vil have accept af overklassen og i sin stræben for dette, glemmer han hvad der virkelig betyder noget.

Rørende og storslået
Det er en rørende film, der omhandler et vigtigt emne, som mange nok kan sætte sig ind i. Filmen rørte mig følelsesmæssigt og jeg måtte da også fælde en tåre eller to undervejs. Handlingen var spændende og jeg blev draget ind i det fantastiske univers, så jeg glemte tid og sted. Filmen var imponerende og meget fascinerende, de smukke kostumer, omgivelserne og det overdådige show. Da det er en musical, var der en hel del musik, men det var lagt ind på de rette steder, så det aldrig blev for meget. Musiknumrene var fantastiske, så smukt og rørende sunget af de forskellige medvirkende.

The greatest showman er nomineret til tre Golden Globe. Bedste film. Bedste mandlige hovedrolle og bedste sang ”This is me” og mon ikke den løber af med noget.

Ja man kan vist godt høre, at jeg var imponeret. Jeg gik derfra i højt humør, med en oplevelse jeg vil huske længe.

https://youtu.be/AXCTMGYUg9A

Titel: The greatest showman
Original Titel: The greatest showman om earth
Premieredato: 25. december 2017
Instruktør: Michael Gracey
Skuespillere: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zendaya, Keala Settle
Spilletid: 105 min.
Selskab: 20th century fox og Nordisk film distribution 2017
Genre: Drama , Musical
Link: http://www.imdb.com/title/tt1485796/


banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...