Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Støt Cinemaonline
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Call Of The ...
The Call Of The Wild billede

Fremad
Proxima
I Still Believe
Undtagelsen
Spioner På Missi...
Birds Of Prey


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Last Sign

19. januar 2006 af Carl Gustaf Hjelt Liebe

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Last Sign billede

En enke plages af spøgelser fra fortiden

Det går knap så godt for Kathy MacFarlane. Hendes mand, Jeremy (Tim Roth), har været voldelig og alkoholisk. Han kører galt og dør. Kathy efterlades med 3 børn, som hun må tage vare om selv. Det er svært, når der ikke er beboere i gæsteboligen og når man ikke har noget job. Banken presser på for at få betalinger. Heldigvis vender det, da Kathy får et job igen og da den nye indflytter i gæsteboligen, Marc, viser sig at være en galant person og glad for børn. Desværre synes fortiden hele tiden at dykke op til overfladen, da telefonen ringer på underlige tidspunkter. Traumet for den bedrøvede enkemor er først lige begyndt og billederne fra fortiden synes ingen ende at tage.

Det er Andie McDowell der spiller Kathy Macfarlane. Hun passer som fod i hose med sit lidt bedrøvelige udseende i rollen. Hun er god til at eskalere med en tilspidset situation. Andie McDowell er hverken over eller underspillet, men går ind i rollen med dybsindighed og stor indlevelse. Det er rart, at se Andie McDowell vende tilbage og vise, at hun er en skuespiller af format. Desværre opleves Tim Roth's format ikke. Hans rolle er ikke ubetydelig, men når aldrig at slå igennem, da hans minutter på skærmen er minimale.

Alt i alt har vi at gøre med en gyserfilm, der virkelig ikke skiller sig særligt meget ud fra den uanede mængde af film på videohylden. Det eneste vidunder ved filmen er skuespillerne, som til gengæld alle er gode til at håndtere situationerne som de opstår. Der er virkelig heller ikke mere at sige, da historien synes så ligegyldig. Det er ny vin på gamle flasker. Der kan kun være en årsag til at Tim Roth og Andie McDowell tog disse roller, for totalt ukendte skuespillere ville med en smule indlevelsesevne have kunnet præstere noget lignende. Årsagen skal naturligvis ses i økonomi.

Filmen har fod i gyser-genren, men om den formår at sætte en skræk i livet, er stærkt tvivlsomt. ”Hoppe-i-sofa”-momenterne er der få af. Det kommer aldrig rigtigt i gang. Forfølgelsesscenerne er ufatteligt kortfattede. Det er som at tage en bid af et æble og så får man ikke lov til at spise mere. Filmen er lavet direkte til video, så det var godt den ikke kom i biogfrafen. De fleste biografgængere ville have efterladt salen i løbet af 10 minutter.

DVD ekstra materiale
Kun en enkelt trailer udgør ekstra-materialet og dette er ikke tilfredsstillende! 1 stjerne!

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Sandrew Metronome.

Titel: The Last Sign
Original Titel: The Last Sign
Premieredato: 18. januar 2006
Instruktør: Douglas Law
Skuespillere: Andie McDowell, Tim Roth, Samuel Le Bihan, Margot Kidder, Mmi Kuzyk, Tyler Hynes
Spilletid: 91 min.
Selskab: Transfilm, Sandrew Metronome, 2005
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
The Grudge
The Call Of The ...
The Lighthouse
Little Joe
The Outpost
Bølle på eventyr
Livets Bedste År
Star Wars: Episo...
War Of The World...
Bad Boys For LifeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...