Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Marine 4: Moving Target

22. august 2015 af Teddy Tofte

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Marine 4: Moving Target billede

En marinesoldat kom marcherende… for fjerde gang.

Jeg indrømmer med det samme, at jeg ikke har set de tre første film i ”The Marine”-serien. De så… hvad skal vi sige… lidt svage ud, men jeg kan naturligvis ikke bekræfte, hvilken slags kvalitet de egentlig har. Og mine fordomme hvad angår ”The Marine 4”, så var jeg godt forberedt på at spilde 90 minutter af mit liv på denne film. Men filmen endte med at være bedre, end jeg havde regnet med. Den er middelmådig, ikke helt forfærdelig. Det betyder ikke, at filmen som sådan er god, men den har standarder, den skal overholde, og når man nu er den fjerde film i en serie, betyder det, at serien har været succesfuld. Du skal blot holde dine forventninger til et lavt niveau, så skal det nok gå.

Vi møder en marinesoldat (eller tidligere marinesoldat), som netop er begyndt som sikkerhedsvagt i den private sektor. Første dag på jobbet. Hans opgave er at beskytte en kvinde, som har en pris hængende over hovedet, efter hun fandt et par uheldige detaljer i det våbenfirma, hun arbejdede for. Så derfor er det op til Mike ”The Miz” Mizanin at beskytte Olivia (Melissa Roxburgh) i det, der kan betegnes for at være en 90 minutters lang jagtsekvens. Der er ikke så meget andet at sige, men hvis du regnede med mere end det, så burde du have vidst bedre.

Det visuelle fejler ikke noget i en film så billig som denne og det er virkelig rart. At filme i naturen er en god måde at skjule det stramme budget på. Det er også rart, at filmen holder fast i den stilfulde kameraføring og ikke tyer til shaky-cam. Du kan rent faktisk se, hvem der skyder på hvem. Mike ”The Miz” (den amerikanske wrestler) er ikke nogen Bruce Willis, men han fungerer helt fint i en rolle, hvor det går ud på at beskytte en dame i nød og vise tænder, når det går hedt til. Han er måske lidt stiv i det, men det kunne have været værre.

Det værste ved filmen – og det er virkelig et enormt problem for mig – er den blitz/ild/lys, som kommer ud af geværmundingerne, når man skyder. I ”The Marine 4” er dette falskt, altså computergenereret. Du kan så tydeligt se, at ingen kugler, ikke engang blanke, bliver affyret. Det er ret så irriterende og får filmen til at se forfærdelig billig ud. Dertil kommer et andet problem: når du benytter dig af blanke pistolkugler i film, er der kun et bestemt antal, du rent fysisk kan formå at affyre. Men når pistolskud bliver skabt på en computer, kan det føre til en uafbrudt og fandens lang skudduel. Og i denne film bliver der sikkert affyret op til to billioner skud, som kun efterlader tyve skudsår eller –huller. Det minder mig næsten om den scene i ”Hot Shots 2”, hvor Charlie Sheen står på et bjerg af pistolhylstre og skyder uden at genlade en eneste gang.

Men jeg vil være generøs med ”The Marine 4”. Der kunne sagtens have været flere slåskampe, men det som vi har fået, er skam helt okay. Men ikke mere end det.

Ekstramateriale: 3 stjerner. "Firepower" - filmholdet snakker om våbnene i filmen. "Female power" - hvordan historien denne gang havde langt flere kvindelige karakterer end de forrige film. "Franchise" - hvad der har gjort serien succesfuld.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: The Marine 4: Moving Target
Original Titel: The Marine 4: Moving Target
Premieredato: 16. juli 2015
Instruktør: William Kaufman
Skuespillere: Mike Mizanin, Josh Blacker, Summer Rae, Matthew MacCaull, Paul McGillion, Melissa Roxburgh, Primo Allon, Todd Jenkins
Spilletid: 90 min.
Selskab: Fox, Paramount, 2015
Genre: Action , Krigbanner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...