Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Odd Couple, Sæson 1

9. juli 2016 af Christoffer Møller Dresager

2 stjerner Skriv en kommentar

The Odd Couple, Sæson 1  billede

Matthew Perry forsøger sig igen, igen, igen…. Igen

Som teaseren angiver, har det været moderat med succes til skuespilleren Matthew Perry siden sin medvirken i monsterhittet Friends, der efterhånden må være nået sin to hundrede tre og halvfjerdsenes tyvende genudsende på TV2 Zulu.
Denne gang har Perry dog slået sig sammen med mindre kendte Thomas Lennon, hvem nogen måske kender fra enkelte optrædener i How I Met Your Mother og faktisk også et enkelt afsnit i føromtalte Friends, hvor han ifølge Joey er hans ”hand-twin”. Sammen forsøger de at genoplive kultklassikeren af samme navn, der kørte fra 1970 til 1975.

Både serien fra dengang og rebooten her handler således om to mænd, Oscar og Felix, der nu skal forsøge at bo sammen efter Felix’ forliste ægteskab. Udover at dele lejlighed, må de nu også tilpasse sig hinandens særheder, hvilket er det bærende element for serien. Selv er Oscar Madison (Matthew Perry) sportsjournalist og lever et ungkarleliv med damer og uden regler – en efterhånden klassisk men tæt på kedelig karaktertype. En dag står hans gamle ven Felix i døren, da konen, som tidligere afsløret, har forladt ham. Felix får lov til at flytte ind hvorefter den klassiske sitcom udspiller sig med billige jokes og den klassiske dåselatter. For mens Felix er eksemplet på det ekstreme ordensmenneske står Oscar som den modsatte pendant. Nej, du behøver ikke kontrollere, at det er en anmeldelse af The Odd Couple, og ikke Two and a Half Men du læser her. Lighederne er dog slående! Det skal dog også lige nævnes at serien er fra producerne af Two and a Half Men, de kan tilsyneladende bare ikke komme på andre ideer.

Modsat Two and a Half Men, der trods alt besidder en smule humor i ny og næ når Jon Cryer og Charlie Sheen ellers gider, formår The Odd Couple aldrig rigtigt at blive sjovt. Hele konceptet virker for nemt og letkøbt. Endvidere forekommer det også som en serie Matthew Perry medvirker i, for at kunne få brød på bordet. Alt for sjældent er han således virkelig til stede i sit skuespil, hvorfor mange af scenerne ofte kommer til at virke konstrueret som et dårligt teaterstykke. Jovist kan man få et billigt grin af og til, men jeg tror ikke på at The Odd Couple bliver en succes, hvorfor jeg også tvivler på serien opnår ret mange sæsoner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: The Odd Couple
Original Titel: The Odd Couple
Premieredato: 9. maj 2016
Skuespillere: Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane
Spilletid: 247 min.
Selskab: Fox-Paramount
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...