Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Twisters
Twisters billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Predator 4K Ultra HD

12. februar 2019 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Predator 4K Ultra HD billede

Ikke videre original, men et fint fjerde kapitel som holder Predator-franchisen i live uden at blive plat og ligegyldig. Der er ikke mange stillestående scener her, og underholdningsværdien vækker minder om actionfilmens storhedstid for 30 år siden.

Hvis man ser bort fra de to ulideligt ringe Alien vs. Predator-film, som ingen den dag i dag kan forklare nytten af, så er det nu fjerde gang at vi skal hilse på rumvæsnet som dræber for sjov. Den superavancerede metalliske dragt, som tilmed kan gøre sig usynlig og helt ind til skindet, hvor Arnold Schwarzenegger i sin tid fyrede én af sine mest ikoniske replikker af i forhold til det tvivlsomme udseende. The Predator omgang nummer 4 er sjovt nok også den næstbedste af seriens film. Ikke på grund af sit manuskript, som er alt for ligetil, men for sine særegne actionsekvenser som tilmed rent faktisk hænger sammen og underholder på et højt plan. Altså lidt lige som i de glade 80’ere, som man godt kan savne.

Et rumskib styrter ned i nærheden af en snigskytte på mission. Det lykkes snigskytten at rekvirere flere dele af den ombordværende Predators dragt, som han siden sender hjem til sin familie for at gemme dem af vejen. McKenna, som snigskytten hedder, har dog en autismeramt dreng, som finder pakken og straks begynder at undersøge hvad de mystiske genstande mon er, og ikke mindst hvad de kan. Det sætter mildest talt ragnarok i gang, for ikke alene vil rumvæsnet naturligvis gerne have sine manglende dele tilbage og alle der står i vejen for dette, er Predatoren ikke bleg for at rydde af banen. Samtidig er en anden gruppe mennesker interesseret i den sære gæst fra rummet. Han ankommer dog ikke alene, for en gigantisk Predator blander sig i løjerne og har til hensigt at slå sin artsfælle ihjel. Med sig har han nogle helt nye assistenter i Predator-universet, og dermed er der lagt i kakkelovnen til en turbobasker ud i actiongenren.

Som det var tilfældet i den første Predator-film, så har vi denne gang ikke en altoverskyggende stjerne a la Schwarzenegger til at stjæle billedet. Det er nærmere et pudsigt cast af sekundære navne, som vi alligevel godt kender fra andre sammenhænge, der svinger taktstokken. Boyd Holbrook (Logan, Narcos) og Jacob Tremblay (Room, Wonder) spiller far og søn, mens McKennas kone spilles af Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale). I gruppen af våbenfagre medhjælpere til at tage sig kærligt af rovdyret fra stjernerne finder vi Alfie Allen (Game Of Thrones) og Thomas Jane (Deep Blue Sea, The Punisher). På rollelisten finder vi også Jake Busey – søn af Gary Busey som spillede en rolle i Predator 2.

Dialogen er ligetil og plottet simpelt, hvilket faktisk ikke er en kritik, men mere en ansporing af at man overlades til den hæsblæsende krig mellem mennesker og aliens. Der bliver skruet helt op for drabeligheden, og selvom ikke alle special effects og CGI sidder lige i skabet, så er man bare rigtig godt underholdt. Popcorn og sodavand kan trygt flytte ind i sofaen foran hjemmebiografen. The Predator er ikke noget videre originalt værk, men en sjov opfriskning og et bestået selvstændigt kapitel i franchisen, som åbner op for et comeback i filmens afsluttende scene. Det bliver til 4 stjerner fra denne kant.

Bonusmaterialet består af flere elementer, og udover de nærmest obligatoriske slettede scener, billedgalleri og trailers, så kan du komme med bag optagelserne for at se hvordan Shane Black og teamet arbejder på filmen, og kommer med flere referencer til den første film, som Shane Black faktisk selv havde en lille rolle i som skuespiller. Du kan også lære mere om bevæggrundene for Predatorvæsnets udvikling. Se med gennem en række gamle klip og frem til nutidens avancerede skabning. Hør også skuespillerne fortælle om deres respektive roller.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: The Predator 4K Ultra HD
Original Titel: The Predator 4K Ultra HD
Premieredato: 31. januar 2019
Instruktør: Shane Black
Skuespillere: Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Alfie Allen, Thomas Jane, Olivia Munn, Sterling K Brown, Trevante Rhodes, Yvonne Strahovski, Jake Busey, Keegan-Michael Key
Spilletid: 107 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, Davis Entertainment, 2018
Genre: Action
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...