Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Sentinel

17. januar 2007 af Gert Sørensen

1 stjerner Skriv en kommentar

The Sentinel billede

Michael Douglas i endnu en kedelig triller.

Pete Garrison er en Secret Service agent der i tidernes morgen tog en kugle for Ronald Regan. I dag er han stadigvæk en respekteret del af Secret Service, men hensat til jobbet med at passe på præsidentfruen. Der ruskes op i sikkerheden indenfor Secret Service, da der kommer informationer frem om at der er planlagt et attentat mod præsidenten. Endnu værre er, at en af de ansatte i Secret Service ser ud til at have en finger med i spillet. Da en agent der så ud til at have informationer om konspirationen bliver myrdet bliver agenten, David Breckinridge (Keifer Sutherland), og hans nyudklækkede agent-lærling, Jill Marin (Eva Longoria), sat til at stå for efterforskningen og en jagt på ”muldvarpen” træder ind.Her peger beviset mod Garrison der må kæmpe imod sine ejne for at bevise sin uskyld.

The Sentinel er en meget lang og kedelig affære. Historien er set så mange gange før at det fra starten er tydeligt hvad der kommer til at ske de næste små 2 timer.

Rollen som agent, lader ikke en skuespiller mange muligheder at uddybe men både Keifer Sutherland (der her ser ud til at gentage sin rolle som Jack Bauer) og Micheal Douglas er for stive og kedelige at se på. Deres indbyrdes forhold er kun dårligt beskrevet og det ender da også med at ende i en total fiasko da det endelige opgør mellem de to skal stå sin prøve. Alt havde der hedder spænding og interesse er simpelhen forsvundet fra filmen da den når dette punkt.

Generelt er historien meget forudsigelig og ikke velbeskrevet. Der er flere steder i filmen hvor man bare må tage sig til hovedet og og kikke væk i ren og skær pinlighed over det der foregår på skærmen. Filmen minder på flere punkter mere om Borat end om en spændings film, den er for ufrivillig komisk. I slutningen er spørgsmålet om hvad begrundelsen for attentatet endnu ikke opklaret, og tydelig vis ikke interessant for instruktøren.

Eneste lyspunkt er dog Eva Longoria der formår at opret holde en del af interessen men det er hurtigt klart at hendes eneste rolle i filmen er at trække et mandligt publikum til. Filmen kunne med lethed have været lavet uden hendes karakter.

Alt i alt en dybt uinteressant film der ikke rummer skyggen af et spændende øjeblik.

Ekstra materialet

Dvden indeholder et kommentator spor med instruktøren Clark Johnson ( S.W.A.T ) og Manuskript forfatteren George Nolfi ( Oceans Twelve) – en kedelig omgang snak hvor der ikke bliver lagt låg på de politiske budskaber. Der kommer enkelte sjove historier frem, men alt i alt er der ikke rigtigt noget at komme efter.

Slettede scener med, eller uden kommentator spor.
Nogle scener der giver et bedre billede af hvorfor personer i filmen gør som de gør. De burde nok have ladet dem indgå i filmen da de gør det hele mere forståeligt.

2 Featuretter

In the President's shadow : Protecting the President.
En feature der lader skuespillerne og agenter fortæller hvordan Secret Service arbejder. Dette er faktisk en gentagelse af den anden feature på skiven.

Bulding on a Tradition of Exellence
En dokumentar omkring Secret Service's historie og opgaver. En ganske informativ feature der giver et indblik i nogle af de mange andre opgaver de varetager ud over at beskytte præsidenten.

Inside Look
Trailer til 24 timer's 5 season – et kik på 5 season af Keifer Sutherlands serie.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: The Sentinel
Original Titel: The Sentinel
Premieredato: 17. januar 2007
Instruktør: Chris Johnson
Skuespillere: Michael Douglas, Keifer Sutherland, Kim BAsinger
Spilletid: 98 min.
Selskab: Fox / SF Film
Genre: Thriller
Link: http://www.sentinelthemovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...